2777
2789
عنوان

هیچی برا خودکشی نزاشتن رسما همه چی و جمع کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 30 پست

تجربه ی نزدیک به مرگ‌ شخصی که خودکشی کرده بود:

https://tv4.ir/content/293366

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خودکشی فکر نکن این جسمی سالمی که خداوند بهت داده هدر نده تو میتونی به کلی آدم کمک کنی با انجام کار های خیریه 

حتی عمر طبیعی انسان اون قدر زیاد نیست که بخوای با خودکشی کوتاه ترش کنی 

MICH

منم بدترین روزامو میگذرونم خیلییی بدهه خیلیی سخته

مشکلات روحی افسردگی اورثینک استرس همشوون میتونن آدمو از پا بندازن......لعنت به همشون.

امیدوارم حالت خوب بشه عزیزم

خوشحال شدم که خانوادت حواسشون هست بهت

وگرنه سکته میکردم 

هرکی اینجا از خودکشی میگه یه جون از جونام کم میشه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

واقعا جای این حرفا سعی کن به خودت کمک کنی و بری پیش تراپیست منم این روزها رو گذروندم اونم ۶,,۷ سال ه ...

افسردگی داشتین عزیزم؟

میشه بگین چقدر طول کشید تا خوب بشید

منم خیلیی تلاش میکنم خوب شم ولی فکر نکنم حالا حالا ها اکی شم

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

خودمم نمیدونم چی میکشم ولی هرچی هست غم سنگینیهچون لحظه ای فکرم آزاد نیست مدام درگیرممدام با خودم حرف ...

وا   ۲۰ سالته  واسه حرف سیزده سال پیش که ۷ سالت بوده الان چرا ناراحتی و با خودت اینطوری میکنی ؟ میدونی عزیزم   سختی نکشیدی   آدم هایی رو دیدم اطرافم که خیلی ظلم روزگار کشیدن اما قوی و خانوم باقی موندن   عمه ام جوونی همسرشو از دست داد    هفت تا بچه داشت وقتی شوهرش مرد   با چنگ و دندون بچه هاشو بزرگ کردن با خیاطی و کارگری   پسر بزرگش تو ۲۷ سالگی فوت کرد   عمه ام داغون شد چهار سال پیش اون یکی پسرش رو هم از دست داد ۲۶ سالش بود  بچه هاشون موندن واسه عمه ام الان داره اونارو بزرگ میکنه    به بعضی ها خدا سخت میگیره در عوض اون دنیا بخاطر صبر بهشت رو بهشون هدیه میده

داداش من دوسال پیش خودشو دار زد و تو خودکشی پیش دستی کرد...

الان بخاطر اینکه اون با مردنش کل خونواده رو داغون کرده من نمیتونم خودمو بکشم و راحت شم چون بابامینا واقعا نابود میشن.

امیدوارم مرگ خودش بیاد به سراغم مجبور نشم من برم استقبالش

دعا کنید یه کار خوب با درآمد و مزایا و همه چی مناسب پیدا کنم😭🙏🏻

حرفی ندارم اما کاش به خودت نه به خانوادت به مادرت اهمیت بدی

ببین چقدر دوست دارن و براشون مهمی که،…🥲

مراقبخودت خیلی باش 🤍

مطمئنم حالت خوب میشه به خودتم افتخار میکنی💜 

دوتا کاربری دارم😎turk💞
خودمم نمیدونم چی میکشم ولی هرچی هست غم سنگینیهچون لحظه ای فکرم آزاد نیست مدام درگیرممدام با خودم حرف ...

منم وقتی افسردگی داشتم مثل شما بودم 

حرفای دیگران برام ازار دهنده بود 

نمیتونستم فراموش کنم 

حتی اگر کسی چاکنشی نشون نمیداد به حرفم بهم میریختم میگفتم محل نزاشتن بهم و...

باید فکر درمان خودت باشی نه اینکه وقتی حالت بده و بهم ریختی بری دکتر 

اول خودت داغون میشی بعد اطرافیانت 

کسی هم نمیتونه درکت کنه چه زجری میکشی 

من خودم چون مشکل اعصاب دارم و خودمم کلی دارو مصرف کردم میتونم خیلی خوب درکت کنم 

ولی خب احتمالا عوارض یکی از این داروهات باشه که انقدر افکار خودکوشیتو زیاد کرده ببین کدومشه عوض کن 

بعدشم الان می‌دونم شاید بگی اعصاب ندارم بیخیال ولی منم دقیق حالم مثل تو بود با این تفاوت که من نمیذاشتم کسی بفهمه روز نبود به خودکوشی فکر نکنم الان خیلی وقتا دوست دارم بمیرم ولی اون میلم به مردن نسبت به قبلنا کمتر شده و شاید باورت نشه ولی با عبادت حالم عوض شد یکم انگیزه گرفتم و... 

بعدشم صد در صد اینجوری آدم حالش از خودش بهم میخوره تلاش کن بشین یکم فکر کن ببین چه ورژنی هست که تو ازش خوشت میاد و اگه اون ورژن بودی دوست داشتی زندگی کنی و...

تو این موقع کلا باید حتما یه دلیل واسه زندگی پیدا کنی حتما هر چه زودتر پیدا کن که من میگم همین عبادت و شروع کنی و مداومت کنی همه چی خوب میشه بهت قول میدم

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40