2777
2789
عنوان

آبجیم مامان و بابام رو تو رابطه دیدههههه 🤐🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 15548 بازدید | 203 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو امضات نوشتی دختر دارم اخه

تو  اطلاعات کاربری نوشتم چرا اینطوری نوشتم عزیزم 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

خب شایدم اصلا رابطه نبوده داشتن دعوا میکردن😃

دعوا که میکنن  الان ۳ ماهه کلا رابطشون با هم بد شده  اونم رفتیم انگار چشم بد خورده 

ولی اخه لختتتت؟

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

😂😂😂😂یا خدا راهش اینه بگی مامان کار بد کرده بابا میخواسته خفه اش کنه

🤣🤣همینو باید بگمممم

من خودم حالم بد شد اصلااا بیچاره دنیزززز😭

دختر داری؟

نه عزیزم 

تو اطلاعات کاربری زدم چرا نوشتم دختر دارم و ...

به مامان بگو به نظرم یا خودت برو مشاور بگو همچین قضیه ای رو

مشاورما میشناسم آنلاینه البته جدیدا آنلاین کردن زنگ بزنم خوبه؟

مشاورما میشناسم آنلاینه البته جدیدا آنلاین کردن زنگ بزنم خوبه؟

اره حتما بپرس چون همش الان ازت سوال می‌پرسه نمیدونی چی جواب بدی یا ذهن آگاه حرف بزنی بهتره به مامان هم غیر مستقیم بگو شب ها قفل کنه درو  چون الان کنجکاو شده میخواد ببینه چه خبره 

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb
من خودم بچم دید یه بار گفتم هزار پا رفته بود تو لباسم یه بارم گفتم لباسامو در آوردم که برم حمام🤦🏻‍ ...

عصریش بابام رفت حموم  بعد چون لباساش دست عموم بود شلوار پوشیده بود بعد تاب مامانم رو دادیم پوشید لباس نداشت بپوشه 

بگم مامان داشت میرفت حموم بابا هم گرمش بود لباس نداشت ؟؟؟

بهش بگو شاید خواب بودی بیدار نبودی کاملسعی کن یجوری از ذهنش دور کنی وگرنه تو یادش میمونهیا مثلا بگو ...

ن بابا آخریه رو نباید بگه یوقت میبینی یکی تو فامیل مریض میشه اینم میره این قضیه رو میگه 😂😂

استارتر بگو نههه شبا آدما خواب میبینن ولی توی روز فکر میکنن واقعی بوده ، اگه کارای بد بکنی و بدون اجازه وارد اتاق دیگران بشی همیشه خ.ابای بد میبینی

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹