2777
2789
عنوان

تو بیوش نوشته تازه عروس دوماد

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 65 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایـــــــی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نـــفـرینِ دگـــر درخـور ایــــن جـور نـدارمعــــــاشـق نـــشـود آنـــــــکه مـرا از تــو جــــدا کـــرد🖤😔                                 هنــوزم گـــوشه ی قـــــلبم بابــت چیـــــزایی کـــ حـقـــــم نـبـــــود ولــــی تــجــربـــشون کــــردم درد میـــــکنهـ 😔💔                                                حتـــی جـای خـــــــالیت از حاضــــران هم قشنگتـــــره 💔                                                      دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

به این فکر کن اون با اون عقلش شوهر داره تو نه😂🫵

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

🤣🤣🤣🤣🤣 

من یکیو دیدم تبریک روز مادر واسه مادرشوهرش نوشته بود ساکت ترین مادر شوهر دنیا .... 

وای چقدر خندیدم بهش 

ساکت ترین آخه ؟؟🤣🤣🤣🤣

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
وای 😂😂خیلی پشم ریزونن دلم میخواد بدونم چی فکر میکنن با خودشون که اینا رو میذارن

این خیلی دارکه پسره براش دستمال مرطوب ارایش پاک کن حریده بود استوری کرده بود مرسی بفکرمی🫤😂 یا یبار بخدا چهارجفت جوراب با یه عروسک کوجولو گرفته بود نوشته بود مرسی برای سورپرایزت