2777
2789

سلام من مستاجرم مبلهام رو بچه ها شکسته بودن فروختم تا بزرگتر بشن بعد بخرم الان نه میز غذا خوری دارم نه مبل کلا خونم خالیه نمیدونم چی بخرم که هم گلدون هامو روش بزارم هم بشه از اون میز برای هفت سین و شب یلدا استفاده کرد

و اینکه تا حالا کسی از این پشتی های شاه نشین خریده راضی بوده

نمیدونم چیکار کنم

نظرسنجی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پشتی نگیر بده خونه است مسجد که نیست

یه دست مبل راحتی بگیر از این پایه فلزیا بگیر اسمشو نمی‌دونم 😅اما خودم دارم 3 ساله آخ نگفته 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

آخه خونم خیلی بده یه عکس میخوام بزارم انگار خونم مسجده

برامن خلوتی لذت بخش .شایدبراشما ازار دهنده باشه توخلوتی خونه نه خودت اذیت میشی بچه هات ازادانه بازی میکنن بپربپرمیکنن حتی راحترجابه جا میشی.خودم هفته قبل کلا خونه رو تغییردادم بوفه مبل حتی موکت های طرح پارکت خراب شده بودن اینا رفتم طرح ساده خریدم طوسی یه دس مبل ال ساده پازلی تلوزیون هم رو دیوار تو هالی هیچی نیس دیگه.البته من جابه جا نمیشم خریدم جابه جا میشدم اونم نمیخریدم

برامن خلوتی لذت بخش .شایدبراشما ازار دهنده باشه توخلوتی خونه نه خودت اذیت میشی بچه هات ازادانه بازی ...

اگر خونه خودم بود خیلی کارها میکردم ولی مستاجری سخته نمیشه چیزی خرید هم موقع جا به جایی آسیب میبنه هم کارگر پول بیشتر میگیره