2777
2789

حساس زود رنج ..دوست داری خوب به نظر برسی بامحبت و دلسوزی

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
اوکیی از من بشروع

یه دختر که چهارچوب داره تو زندگیش ، عاشق خانوادش و دوست داره که مستقل باشه ، دختر آروم و مهربون و در عین حال پر از حرف که بخاطر کم رویی سعی میکنه هیچی نگه

خلاصه پیشنهاد من اینه حرف دلتو بزن وگرنه پیر مبشی تو جوونی🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من و بگید

خیلی دختر خوب و مهربونی هستی، خانوادت مهمن در عین حال واسه خودت ارزش بیشتر قائلی ، چهارچوبی که داری تو زندگیت باعث پیشرفتت شده و خانوادتم خیلی دوست دارن، دوست داری فراموشی بگیرت عشقت یادت بره😅 و مستقل باشی و مجرد بمونی

با من شروع کن 😁

شما شخصیت عجیبی دارین ، اینو فهمیدم که انگار زیاد به تعهد داشتن به شخصی معتقد نیستی، بعنی نکه بگم خیانتکاری نه نه، ولی ته ذهنت این چیزارو دلیلی واسه بد بودن نمیبینی ، با این طرز فکر که من نگاهم مثبته و برداشت بد نمیکنم ، ولی خب نمیدونی تو یه رابطه این دوطرف رابطه هستن که منظور اصلی یه رابطه رو میرسونن ، مثلا تو با یه پسر بجز همسرت چت میکنی شاید پسر عموت مثلا، پیش خودت میگی مثل داداشمه ، در حالی که میدونی اون منظور داره از پیامش ، تو این رابطه هرچند تو منظور نداری داری خیانت میکنی.

یه شخصیتی تو ذهنته و میخوای شوهرتو تبدیل به اون شخصیت کنی ، ولی  بدون آدما قابل تغییر کلی نیستن، 

گذشته داره زندگی آیندتو مدیریت نیکنه از تو گذشته در بیا و پخته رفتار کن و سعی کن با اموزش دیدن بتونی مردتو مرد بار بیاری نه با لجبازی و دعوا

خیلی دختر خوب و مهربونی هستی، خانوادت مهمن در عین حال واسه خودت ارزش بیشتر قائلی ، چهارچوبی که داری ...

واییییییی پشمامممممم افرین😂😂😂😍😍😍😍🤣🤣

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

Mee

شما خیلی کوشولووو هستی

هرچند که سنتون کمه ولی بازم بازیگوشتر و کوچیکتر از سنتون میزنید، هنوز زندگی جدی نگرفتی و واسش برنامه خاصی نداری ، اصلا هنوز توانایی هاتو نمیشناسی که بخوای شروع کنی واسه آینده تصمیم بگیری ، فقط دوست داری آزاد باشی و هیشکی کاری به کارت نداشته باشه ، خانوادتو دوست داری ولی دوست داری آزاد از هر نوع تعلقی باشی ، اگه میخوای موفق بشی شروع کن به نگاه واقعی به دنیای اطرافت

بگو😂

واقعا اون علامت خنده که گذاشتی جلو تپیامت جاش بود

اخه نه تایپک داری نه اسم درست حسابی که ازشچیزی فهمید من از رو چی بگمم

ولی خب ما اینیم الان میگم ، تو یه دختر فرز و زرنگ هستی و کنجکاو ، مهربون ولی یکی بگه بالا چشت ابروعه آروم نمیشینی تا خودت آروم شی😅۱۷ تا ۱۹ سال بهت میخوره باشی

این در واقع اون شخصیتیه که خودتو باهاش نشون میدی ، مواظب باش خودتو نقطه ضعفاتو به آدم اشتباهی نشون ن ...

مرسیییی فداتشم💖🥺😍

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

باوشه منو بگو تا برم بخونم تایپکاتو

شما خیلی کودک درونتون فعاله ، دوست دارید ازاد باشید و واسه همین نمیخواین کسی وارد زندگیتون شه ، خیلی مهربون و اروم هستید و برخلاف باطنی با کودک درون شخصیتی مغروری دارید که خیلی خانومانه رفتار میکنه

شما خیلی کودک درونتون فعاله ، دوست دارید ازاد باشید و واسه همین نمیخواین کسی وارد زندگیتون شه ، خیلی ...

مرسی کاملا درست بود 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲