2777
2789
عنوان

بجه فامیلو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه بار خواهر کراشم اومده بود تو اتاقم حالا منم چون خواهر اون بود نمیتونستم دعواش کنمخلاصه تازوووو ...

واسه منم پیش اومده منتها دوتا پسر بچه بودن😂

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...

چه پرروهن رو نده من قبلا یه جا مستاجر بودم صابخونم یه پسر پررو داشت هرروز تو اتاقم بود هرچی میخریدم دلم نمیومد بهش میدادم اونم میرفت به مامانش میگفت برامن بخر مامان پرروشم میومد با کمال پررویی میگفت شما چیز می‌خرید می‌خورید بچه من هوس میکنه منم گفتم نزاربچت بیاد تو اتاقم مگه مجبوری

واسه منم پیش اومده منتها دوتا پسر بچه بودن😂

وای یادمه اون روز توله شون زد مجسمه ای که برام یادگاری بود و شکوند

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

وای یادمه اون روز توله شون زد مجسمه ای که برام یادگاری بود و شکوند

وای ایناهم کل مجسمه ها رو اوردن بیرون از تو کمد 

وسایل بازی که بهشون داده بودم مث موشک میزدن تو در و دیوار😐😂

وای ایناهم کل مجسمه ها رو اوردن بیرون از تو کمد وسایل بازی که بهشون داده بودم مث موشک میزدن تو در و ...

تو هم کاری نکردی؟

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

تو هم کاری نکردی؟

نه خجالت میکشیدم😂💔

بنده خدا مامانشون سعی میکرد جلوشونو بگیره ولی خب خوی وحشی‌گریشون غیر قابل کنترل بود😂😂