2777
2789
عنوان

بچه‌ها و موبایل چقدر اجازه بدیم

104 بازدید | 10 پست

بچه‌ها از وقتی چشم باز می‌کنن، سر و کارشون با موبایله. من خودم گاهی بهشون میدم که سرگرم بشن، ولی نگرانم که به چشم، مغز یا تمرکزشون آسیب بزنه. شما چطور این قضیه رو مدیریت می‌کنید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزرگترین اشتباه زندگیمو کردم زمانیکه میخواستم تو حال خودم باشم زمانیکه کار داشتم زمانیکه میخواستم دهن بچه رو ببندم دستش گوشی میدادم

بردم دکتر گفت نمره چشمش ۱.۵

اگه ۲ بود عینک میداد

همونجا بهش گفت دیگه نباید گوشی ببینی تلویزیون هم خیلی کم از فاصله زیاد

از اون وقت به بعد دیگه سمتش نرفته.یوقتایی میاد کنارم ک ببینه ولی دیگه به اندازه قبل نیست

تروخدا دیگه بهش نده

من از وقتی نمیدم تمرکزش رفته بالا

خوابش بهتر و با کیفیت تر شده

حرف گوش کن تر شده

عصبی نیست دیگه

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

من اصلا نمیدم مگه مواقعی که مجبور بشم تنها از خونه برم بیرون بچهامو تو خونه بزارم گوشیمیدم بهشون بازی کنن تا برگردم که شاید هفته ای یه ساعت این جوری پیش بیاد

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

ما به دحترم زمانی که پیش دبستانی رو گذروند گوشی دادیم،طبق قوانینمون جمعه ها میتونه دقایقی استفاده کنه

البته که مدتی هست انقدر که برنامه و سرگرمی داره حتی جمعه ها سمتش نمیره

وقتی توی جمع خانوادگی همه بچه ها موبایل دستشون میگیرن و من نمیدادم میدیدم بچم بیشتر حریص میشه چند باری گوشیمو دادم ولی با بزرگترها صحبت کردم که بجای گوشی بزارین بچه ها بازی کنن خوشبختانه الان خیلی خیلی کم پیش میاد گوشی بدست باشن

تو خونه هم فقط تکالیف رو نگاه میکنم اگه قرار باشه گوشی بدست باشم دور از چشم بچه هامه

اونها هم علاقه ای نشون نمیدن چون میبینن که منم گوشی نگاه نمیکنم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم