2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم هیزه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 136 پست

جدا شو 

ببین واسه من به عکاس عروسیم زوم بود الان بعد 14 سال با ی بچه13 ساله ار ترس اینکه داداش زن مردش نره فامیلشون رو بگیره میگه خونه میدم ماشین میدم برو 

با این آدم نرو زیر ی سقف چون نمیتونی فانتزیام ذهنشون تامین کنی 

تا اول راهی تموم کن گور بابای حرف مردم که فقط اسمشون هست

ببین شوهر من موقع رابطه بلاهایی شرم میاره ک تو هیچ کجا پیدا نمیکنی الان دیگه سالی شده 4 بار رابطمون جلو خودم خودارضایی می‌کرد تا تحقیرم کنه 

تو رو خدا جدا شو

به خودتون رحم کنید 

بابا بعضی مردها بیمارن بدجوری بیمارن 

خودتونو بدبخت نکنین

من ژ افسرده وحشتناک شدم

تو رو خدا عبرت بگیرید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترک که نمیکنه هیچ وقت اگه با زن برادرهاش از اول شوخی می‌کرده

متاسفانه بعضی ها تو خیابون انگار اومدن عروسی 

نمیگم تقصیر شوهرت نیست بالاخره شاید اخلاقش این طوریه 

این رفتار واقعا رو مخه و اصلا خوب نیست ..متاسفانه بعضی اقایون تایپشون اینجوریه و تغییر دادنشون خیلیی ...

وای منم بدم میاد یه برادر شوهرم دارم اونم اینجوریه ولی زنش عین خیالش نی

شوهرت چیزی تو دلش نیست به نظرم بهش بگو میدونم منظوری نداری ولی به خاطر این که من ناراحت نشم دیگه این ...

صدبار بهش گفتم بدم میاد مثلا به زنداداشاش میگه عزیزم فلان میگم چرا بهشون میگی عزیزم میگه خب اونام اینجوری میگن چه ربطی داره مثلا زنداداشامن

جدا شو ببین واسه من به عکاس عروسیم زوم بود الان بعد 14 سال با ی بچه13 ساله ار ترس اینکه داداش زن مرد ...

الهی بمیرم ….🥺🥺🥺چقدر تو اذیت شدی دختر…خیلی سخته اصلا نمیتونم خودمو جای تو بذارم ..و این چیزی که میگی رو یسری زنای دگ ام میگن منتها باورش برام سخته مگه میشه همچین چیزی ..فکر کنم بیمارن 

ببین سن شما خیلی کمه . خب تفصیری هم نداری تجربه نداشتی به هر حال تجربه و دنیا دیده بودن مهمه. این که داری میگی خیلی هاش عادیه دست دادن یا مثلا بگی قربونت ممنونم فدات منم به دوستای همسرم یا شوهر دوستای خودم میگم در مورد دست دادن نمیدونم تم مذهبی جفتتون به هم شبیه هست یا نه من به نامحرم دست نمیدم ولی همسرم دست میده و برای من مهم نیست به نظرم بیشتر روی مسائل دیگه باید فوکوس کنی

هیزه دیگه یعنی چی تو خیابون ناموس مردمو دید بزنی اظهار نظرم بکنی چه معنی داره مرد سر و سنگین از این ...

منم چندبار گفتم نگاه لباس این پسرو ولی واکنشی نشون نداد گفت اره خوبه