2777
2789
عنوان

شوهرم صبح گوشیشو شکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی چجوری تلویزیون شکوندی

خیلی ساده با پارفتم توش. البته تقصیرخودشه دست بزن داره منم زورم بهش نمیرسه وسیله میشکونم بهش گفتن منوبزنی وسیده میشکونم چون ب حرفم چندییین بار عمل کردم دیگه  نمیزنه منم نمیشکونم. ازدواج دوبروسلی 🤣🤣

منم اینجوری بودم این اخری تلوزیونو شکوندم😑ولی شوهرم ابم کرد دیگه چیزیو نمیشکنم دخترخوبی شدم ماشالله ...

وای نه🤯

من یبار اون اوایل تو دعوا خواستم گوشیمو پرت کنم دستمو جوری بردم بالا که بخوره تو دیوار

وسطش تصمیممو عوض کردم آروم پرت کردم رو مبل🤣😁

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خیلی ساده با پارفتم توش. البته تقصیرخودشه دست بزن داره منم زورم بهش نمیرسه وسیله میشکونم بهش گفتن من ...

😹😹😹😹

من تا حالا چیزی نشکوندم 

اما فک میکنم تخلیه انرژی خوبی باشه

گریه ونفرین

حالا از این به بعد اینکارو نکن.چون مشخصه میخواد حرصت دربیاد.اینجور آدما میدونن خانوما رو وسایل حساسن.واسه همین آسیب میزنن.از این به بعد هرجور شده خودتو کنترل کن.اصلا اهمیت نده.کم کم خودش اینکارو می‌زاره کنار.انگار اصلا اتفاقی نیفتاده