2777
2789
ناراحت نشیا ولی اصلا اونم با داداش شریک نشو طلا همیشه هم نقد میشه سرمایه خوبیه نگه دار اگر روزی به ت ...

دقیقا نظر منم همینه الان رشد طلا چند ساله بهتر از خونس طلاهاشو نگه داره بازم اضافه کنه احتمالا تا چند سال دیگه بتونه یه خونه تنهایی بخره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه اوصاع ایران  احتمال جنگ نداشت خونه ولی با این شرایط فعلا طلا بهتر

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
ما اردیبهشت امسال طلاهای مادرمو گرفتیم خونه خریدیم طلا کم مونده ۲برابر بشه خونه هیچ حرکتی هیچ حرکتیا ...

وای منم گارسال گرمی 2650 فروختم خونه خریدم طلا بیشتر از دو برابر شد خونه یه حرکت نزده محض دلخوشی

من روی فروش خونه حساب نمیکنم منظورم گرفتن اجاره خونه خوبخ یا خرید طلامیتونم هرماه با اجاره خونه مثلا ...

شریکی اصلا نگیر طلاتو نگهدار از من به تو نصیحت پشیمون میشی مثل من میای همین جا اه و ناله ببین کی گفتم

جدی پس راضی نیستی

نه اصلا من پارسال طلامو گرمی 2650 فروختم شد 900 میلیون 60 میلیون رهن خونرو روش گذاشتم یه مسکن مهر خریدم 960 میلیون الان اون خونه 1200 هم نشده اما طلام بود 1700 میشد یکمم بیشتر حالا خودت ببین اجارم ماهی 1800 میگیرم آخرش نصفشو باید بدم پای تعمیر خونه اگه این حماقتو نکرده بودم همین امسال میتونستم یه خونه عالی تو شهر بخرم بجای مسکن مهر خارج شهر 20 سال ساخت