2777
2789

میگه خیلی سخته کاش بیشتر تلاش کرده بودم کاش آنقدر سیاست به خرج میدادم که مال خودم میکردمش کاش فلان کاش همسرش کادر درمان بوده خیانت های متعدد و خیلی مشکلات دیگه ولی میگه خسته شدم الان یک پسر خوب نیست دارم از تنهایی دق میکنم  کاش جدا نشده بودم هروقت من ‌ناراحتم از شوهرم میگه بیخیال تو کوتاه بیاد از دست دادن یک زندگی خیلی سخت تره

در حسرت مادر شدن .........

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا زنا راحت از خیانت میگذرن همینه مردا پر رو شدن ولی نگاه کن مردا اگه خیانت ببینن یا زنشونو میکشن یا طلاق 

اینقد رو. ندین انسان با انسان برابره

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
تازه دوستم معلمه یعنی از نظر مالی مشکل نداره ماشین داره

ادم ها قدر داشته هاشونو نمی دونن نه اینکه خیانت خوبه نه 

ولی بعصی ها الکی جدا میشن 

انشالله حالش خوب بشه و یه آدم درست و خوب سر راهش قرار بگیره 

همیشه ادم های بد بهترن برای بعضی ها...آدم خوب جایی تو این دنیا نداره 

برای معلم که مورد ازدواج زیاده

میگه همشون یک مشکلی دارن میگه وقتی جدا بشی ازدواج خیلی سخت تره همه فکر میکنن به خاطر اینکه جدا شدم تن‌به هر ازدواجی میدم

اگه بخشیده بود و ادامه میداد هم الان باز خیلی فرق داشت ، منم بخشیدم و پشیمونم 

چون درست بشو نیستند باز ادامه میدن 

اگه مثل من کسیو نداشت و دلشو داشت ببینه خیانت هاشو می‌تونست ببخشه و بمونه ...

خیانت های متعدد قابل گذشت نیست یکی دوبار شاید ولی تکرار نع

نمی‌دونم ولی میگه کاش نشده بودم بالاخره یک جوری درست میشد  فکر کنم سختیش اینه همسر سابقش ازدواج کرده

اگه بخشیده بود و ادامه میداد هم الان باز خیلی فرق داشت ، منم بخشیدم و پشیمونم چون درست بشو نیستند با ...

نمی‌دونم شاید من از کل زندگی دوستم اطلاع نداشتم