2777
2789
عنوان

یکی رو دوست دارم خیلی تو فکرشم

53 بازدید | 7 پست

یکی رو دوست دارم خیلی تو فکرشم تقریبا همکار هستیم در یک اداره دیگه است در مناسبت‌ها بهم پیام میده اگه مشکل کاری داشته باشم زنگ میزنم سریع حل میکنه چنو روز پیش که برای کارم زنگ زدم بهم گفت یه روز همو ببینیم من چیزی نگفتم بعدش بهم گفت جانم 

نمیدونم منظورش چیه اگه دوستم داره چرا جلو نمیاد چون شرایطش اوکی است ارتباطمان در این حده غیر از مشکل کاری بهش زنگ نزدم اونم زنگ نزده فقط پیام تبریک میفرسته گاهی بگین چیکار کنم خیلی آدم خوبیه نمیتونم بهش فکر نکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر زرنگه😂داره با ترفند وابستت میکنه تا خودش نیومده جلو نرو جلو نشون بده برات اهمیت نداره اینبار پ ...

ذهنمو درگیر کرده دوساله الکی پیام تبریک میفرسته چرا میخواد وابسته کنه یعنی مریضه؟

ذهنمو درگیر کرده دوساله الکی پیام تبریک میفرسته چرا میخواد وابسته کنه یعنی مریضه؟

میخواد تو بری سمتش 

میخوای خلاص بشی اینبار پیام داد جواب نده و وقتی دیدیش خودتو عجله و سرشلوع نشون بده و زود رد شو 

سر و سنگین شو 

اگخ بخوادت پا پیش میزاره اینجوری اگه نه که تموم میشه

میخواد تو بری سمتش میخوای خلاص بشی اینبار پیام داد جواب نده و وقتی دیدیش خودتو عجله و سرشلوع نشون بد ...

اگه من برم سمتش واسم بد میشه؟ مثلا به یه بهونه ای بهش زنگ بزنم کوچیک میشم؟ 

اگه من برم سمتش واسم بد میشه؟ مثلا به یه بهونه ای بهش زنگ بزنم کوچیک میشم؟

اره از حسش که مطمئن نیستی شاید واسه همه همکارا میفرسته ....یا ...

ولی با این ترفند اگه قصدی داشته باشه بیشتر پیگیرت میشه هول میکنه 

اگه نه قصدی نداره یه مدت دیگه یا همونموقع دیگه پیامت نمیده و براش اهمیتی نداره 

در کل خودت از رفتاراش میفهمی قصدشو