2777
2789
عنوان

انیس فرشته ای که از آسمان آمد⚘دختر عشایر🎈قسمت دوازدهم🎉

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 21 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر وقت خاطره ای از انیس خانم یادم بیایید همینجا مینویسم.انیس خانم الان ۶۷سال دارد و دارای یازده نوه ...

...

انیس خانم با برادرم هر سال عید از شهر سکونتشان برای عید دیدنی به منزل پدری می آمدند.اما این باعث نمیشد که چند روز قبل از عید برای ما کارت پستال نفرستد.

کارت پستای که برای من میفرستاد معمولا عکس دخترکان کارتونی بود.من یک کارت پستال از ایشان به یاد دارم.دختر کوچولویی یک کلاه قرمز سرش بود و می‌خندید.

پشت کارت پستال هم متن‌ها فرق می‌کرد.

برای برادران کوچکترم هم کارت پستالی با عکس ماشین میفرستاد.

برای خواهرانم ، دو سال اول کارت پستال با عکس دوتایی میفرستاد.

عکس های دوتایی،دختر و پسری بودند که در غروب آفتاب یا منظره کوهستان ،دست همدیگر را گرفته بودند.

خدا همیشه ما رو میبینه...

مطمئن هستم که خواهرانم هم مثل من خیلی چیزها از انیس خانم یادگرفتند. رمز و راز شوهر داری و بچه داری و ...

بهشون باعمرباعزت بده به زن داداش تون🌹 ممنون از لایک تون منو یاد کردی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم