2777
2789
عنوان

دوستام ازم سو استفاده میکنن

58 بازدید | 10 پست

سلام دوستای نینی سایتی

روزتون بخیر باشه

من تو دانشگاه یه دوست صمیمی دارم و با بقیه هم در حد معمول دوست هستم . این دوستم من باب صمیمیت ، خیلی احساس ندار بودن با من می‌کنه و یه سری هزینه هاش رو گردن من میندازه و چون معمولا هزینه زیادی نیست و خیلی ناچیزه ، کنار میام و چیزی نمیگم . ولی جدا از بحث هزینه خیلی حس بدی بهم دست میده . مامانم میگم بلند نظر باش و این چیزا رو به روت نیار . اما من واقعا حرص میخورم و میخوام ارتباطمو کمتر کنم حتی اگه فقط همین یه دوست صمیمی رو داشته باشم .

شما نظرتون چیه ؟ چه رفتاری داشته باشم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم باهات موافقم یعنی چی دار خرد خرد ازت میکنه حس می کنم پیش خودش احساس زرنگی می کنه

آره از یه طرف میگم فاصله بگیرم تنها میشم و تو دانشگاه بهم خوش نمی‌گذره . ولی خب اینجوری هم واقعا حرص میخورم 

برشتی بگو عزیزم اونو خریدم ده تومن شد قابلم نداره

آخه اون دفعه که رفتم انتشارات فقط 2 هزار تومن شد و روم نشد بگم . ولی اینجوری خرد خرد زیاد ازم رفته بخاطر دوستم