2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه منظورت نمیشم، کمه یا زیاده؟

خوب بـــــــــــــــود

ولی بعدش که گفتی انشالله ، دیگه بنویس رو یخ

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
خوب بـــــــــــــــودولی بعدش که گفتی انشالله ، دیگه بنویس رو یخ

متوجه نمیشم یعنی چی؟ 

اخه هیچکس اول زندگی خونه نداره ولی احتمالا تا قبل عروسی بتونه بخره، نشد هم تا دو سه سال بعد ازدواج اوکیه

متوجه نمیشم یعنی چی؟ اخه هیچکس اول زندگی خونه نداره ولی احتمالا تا قبل عروسی بتونه بخره، نشد هم تا د ...

تا اونجایی که من میدونم برای این ۳ دنگ باید زمان عقد خونه باشه تا بزنه به نامت. اینکه بگه بعد عقد و عروسی میدم بهت درست نیست. زمین و خونه رو باید زمان عقد بزنه به نامت. بازم از چنتا وکیل پرس‌وجو کن.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.

تا اونجایی که من میدونم برای این ۳ دنگ باید زمان عقد خونه باشه تا بزنه به نامت. اینکه بگه بعد عقد و ...

خب اگه قید بشه منزلی که داماد در آینده خواهد کرد چی؟ اخه مهریه همه خانوادمون اینجوری بوده حتی مامانم

بابام که از اولش خونه ای نداشت

خب اگه قید بشه منزلی که داماد در آینده خواهد کرد چی؟ اخه مهریه همه خانوادمون اینجوری بوده حتی مامانم ...

نمیدونم از وکیل بپرسی بهتره. مهریه‌ت عندالمطالبه‌س؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.

متوجه نمیشم یعنی چی؟ اخه هیچکس اول زندگی خونه نداره ولی احتمالا تا قبل عروسی بتونه بخره، نشد هم تا د ...

تو هنوز مردا رو خوب نمیشناسی

سکه ای رو که با سند و مدرک و شونصد تا شاهد و امضای محضر دار و عقدنامه و و و امضا میکنن ، بهت نمیدن

بعد فکر کردی بهت گفته « انشالله » خونه خریدم ، به نامت میزنه ؟؟؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻