ماهی نمیشه ب هم کلاسیم تو دوران مدرسه فکر نکنم اخه خیلی خیلی دوسش داشتم سر هیچی باهاش قهر کردم و...تا اخر مدرسه باهاش حرف نزدم هر دومون دختر بودیم حالا هر دو ازدواج کردبم و بچه داریم اون ی سه قلو منم ی گل پسر و داره دندان پزشکی میخونه
بعد گذشت ۱۵ سال هر ماه خوابش میبینم شمارش دارم نمیدونم چی بگم بهش.
اصلا روم نمبشه خودم معرفی کنم
خسته شدم انقدر خوابش دیدم همش میبینم تو مانتو مدرسه ام اونم همینطور بازم قهریم ماهی نیس خوابش نبینم گیر کردم تو دوران مدرسه خخخخ نمیخام خوابش ببینم دیگه نمیدونم کدوم قسمتم تو اون دوران گیر کرده هر ماه خوابش میبینم ی مدته بعد ۱۵ سال چ کنم بچه ها
یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فقط شماره موبایلشدیشبم خوابش دیدم الانی از خواب پریدم خستم میون اینهمه قرض و بدهی یادهد۱۵ سال پیش می ...
بهش پیام بده
بگو خوابشو دیدی
شرایطشو داره صحبت کنید باهم
مطمعنم اونم خوشحال میشه
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎