2777
2789
عنوان

فکر ب هم کلاسی مدرسه چ کنم

82 بازدید | 10 پست

ماهی نمیشه ب هم کلاسیم تو دوران مدرسه فکر نکنم اخه خیلی خیلی دوسش داشتم سر هیچی باهاش قهر کردم و...تا اخر مدرسه باهاش حرف نزدم هر دومون دختر بودیم حالا هر دو ازدواج کردبم و بچه داریم اون ی سه قلو منم ی گل پسر و داره دندان پزشکی میخونه

بعد گذشت ۱۵ سال هر ماه خوابش میبینم شمارش دارم نمیدونم چی بگم بهش.

اصلا روم نمبشه خودم معرفی کنم 

خسته شدم انقدر خوابش دیدم همش میلینم تو مانتو مدرسه ام اونم همینطور بازم قهریم چ کنم بچه ها

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
الآن هردو عاقل و بالغین ، زنگ بزن بگو خوابشو دیدی خواستی احوالشو جویا شی می پذیرتت

اسمشم ریحانه بود.....خخخخخ

روم نمیشه بعد ۱۵ سال

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسمشم ریحانه بود.....خخخخخروم نمیشه بعد ۱۵ سال

اتفاق قشنگیش به اینه بعد 15 ساله

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
اتفاق قشنگیش به اینه بعد 15 ساله

ماهی نیس خوابش نبینم هموزم دوسش دارم بابا زمان ما انقد علاقه ها قشنگ بود ک بعدم این دوستم انقدر جذاب بود ک کل مدرسه باهاش دوست بودن

😂😂 ولی بنظرم خوشحال میشه

روم نمیشه فقط هر بار ایتا اومدنش چک میکنم ی سری وقتا.اخه چی بگم بعد اینهمه سال

ماهی نیس خوابش نبینم هموزم دوسش دارم بابا زمان ما انقد علاقه ها قشنگ بود ک بعدم این دوستم انقدر جذاب ...

خب دیکه زنگ بزن بهش قطعا خوشحال میشه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

منم یه دوست داشتم تقریبا 20 ساله بی خبرم 

خیلی دوسش داشتم زود شوهرش دادن و شوهره نذاشت رفت و آمد کنه شماره بده ☹️

آخرین بار همون سالا از خواهرش شنیدم بچه دار شده 

حتما الان نوه دار هم شده 😐

گهگاه خوابشو میبینم

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
😂😂 ولی بنظرم خوشحال میشه

من خانه دار اون دندان پزشکی میخونه در اخرین خبرم ازش چ تفاهمی داریم خخخخخ ک بخایم دوست باشیم.

منم یه دوست داشتم تقریبا 20 ساله بی خبرم خیلی دوسش داشتم زود شوهرش دادن و شوهره نذاشت رفت و آمد کنه ...

من هرماه خوابش میبینم هر ماه

اخه خیلی دوسش داشتم اصلا علاقه با این دوستم شناختم وحشتناک وقتی باهاش قهر کردم هر روز گریه میکردم دلم میحاست اشتی کنم ولی غرور داشتم.

دلم نمیخاد دیگه خوابش بیبینم.چ فایده .اون با وجود سه قلوهاش دیگه چ فکری ب من میکنه.چ کنم خوابش نبینم