2777
2789
عنوان

اینترنت همراهی بیایین

56 بازدید | 5 پست

اینترنت همراهی نامحدوداز۱تا۱۱

همراه اول با ترافیک محدودیت۱۰۰گیگ

این محدودیت چیه جریانش

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
یعنی مصرفت که از صد گیگ بیشتر شد سرعتت محدود میشه

همین که ایشون گفتن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی مصرفت که از صد گیگ بیشتر شد سرعتت محدود میشه

سرعت محدود میشه یعنی چی؟

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
سرعت محدود میشه یعنی چی؟

یعنی قبلاً یه فیلمی رو باسرعت  ۳مگابایت بر ثانیه دانلود میکرد، بعد صد گیگ میشه ۲۰۰،۳۰۰ کیلو بایت 

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair