2777
2789
عنوان

چقدر بدم میاد از بعضیا فکر میکنم چون مدیر شدن دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 55 پست
شاغل باشی و بعد بخونی؟

نه بیکارم ۲۴ سالمه میخام علوم تربیتی بخونم شاید بعد بتونم جایی معلم شم 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیم ساعت چکار کنید تو مدرسه🙄والا ما همچین قانونی نداریم همون یک ربع مونده زمان مناسبی هست،ضمنا برای ...

نه عزیزم 

این قبل از این آزمونها مدیر شد کلا 

بعدشم شهر ما کوچیکه 

واقعا نود درصد بر اساس پارتی میان 

دقیقا منم میگم آخه نیم ساااااعت!!!

من گفتم خب یک ربع قبل اومدم 

با ی حالت جدی گفت نخیر نیم ساعت 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
حالا دفعه بعدی یکم زودتر برو بهونه نده دستش ببخشید خانما رشته علوم تربیتی به نظرتون خوبه ادم بره پیا ...

پیام نور فقط به درد تونایی میخوره که یا شاغل هستن و میخوان مدرک ارتقا بدن یا پارتی دارن و میخوان مشغول کار بشن 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
پیام نور فقط به درد تونایی میخوره که یا شاغل هستن و میخوان مدرک ارتقا بدن یا پارتی دارن و میخوان مشغ ...

واقعا🥺

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
نه بیکارم ۲۴ سالمه میخام علوم تربیتی بخونم شاید بعد بتونم جایی معلم شم

برو  تحقیق کن ببین در آزمون استخدامی مدرک پیام نورو قبول دارن یا نه؟

من حقیقتش اطلاع چندانی ندارم

برو تحقیق کن ببین در آزمون استخدامی مدرک پیام نورو قبول دارن یا نه؟من حقیقتش اطلاع چندانی ندارم

ممنون

چرا؟ ولی داداش من با همین پیام نور استخدام بانک شدبدون پارتی و بدون اینکه از قبل شاغل باشهبهترین دان ...

ببخشید رشتش چی بچد

چرا؟ ولی داداش من با همین پیام نور استخدام بانک شدبدون پارتی و بدون اینکه از قبل شاغل باشهبهترین دان ...

به ایشونم گفتم بره تحقیق کنه ببینه در آزمون استخدامی وضعیت پیام نور چه جوریه

یعنی همچین بخشنامه ای نیست نمیتونه اجبار کنهشاید یه همکاری مشکل داره چرا باید نیم ساعت زودتر از ساعت ...

حب ساعت کاری میگه ۷/۳۰ هست 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
نه عزیزم این قبل از این آزمونها مدیر شد کلا بعدشم شهر ما کوچیکه واقعا نود درصد بر اساس پارتی میان دق ...

استارتر

سعدی یه جمله ای داره که میگه دو پادشاه در اقلیمی نمی گنجند 

در مورد خانمها دوتا خانم که یکیشون مدیر باشه با هم آبشون تو یه جوی نمیره