2777
2789
عنوان

برام قابل تصور نیست بعضی ها چقدر بی مسعولیتن

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 31 پست
و مطمئن باش اقبالش خیلی بلندتر از اونیه که از هر انگشتش یه هنر می ریزه.

ای گفتی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چرا دفاع میکنی ؟حتما خودتون ابن شکلین😁

خب باشه هم مشکلی نیست...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

وااا😕😂چه شوهر صبوری😂

اونوقت من یبار برنجو سووزوندم شوهرمم از دهنش پرید گفت

مادرشوهرم تا دو سه ماه هرشب پیام میداد میگفت پسرم زنت غذا پخت؟ خوب بود سیر شدی؟؟ اگه سیر نشدی برو بیرون بخور یچیز خوب

هر چیزیو باور نکن عزیزم😁اکثرا رویا هاشون رو با برچسب حقیقت زندگیشون تعریف میکنن

بعدش هم ایشون توی شیش ماه اول زندگی هستن که همه چیز گل و بلبله

چند ماه دیگه یاد میگیره فرمون زندگیش رو بدست بگیره چون نه مامان شام دعوتت می‌کنه و نه مادر شوهر آستین بالا میزنه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

وای🤣🤣

بخدا😂اونم چرا سوخت؟ 

چون از صبح تا شش دانشگاه بودم بعد ساعت هشت ونیمم باید سرکار میبودم 

تندی اومدم برنج گذاشتم خورشتم از صبح اماده کرده بودم تو زودپز

به شوهرم گفتم برنجو فلان ساعت خاموش کن اگه یادم رفت کفت باشه منم دیگه تند تند اماده شدم برم سرکار یادم رفت رفتنی هم به شوهرم گفتم اونم یادش رفه بود سوخته بود تهش

من ساعت ۱۰ صبح ناهارم آماده بود ۷ شب شامم حاضر بود و بچه ام داشتم ۷ و نیم صبح بیدار بودم و الان به بدترین نحو بیرون شدم☺️ یکی تو ساختمونمون حامله بود همیشه میگفت بوی غذات میاد تو آسانسور براش میبردم قربون خدا برم🫠

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

اینا ممکنه یه جا به مشکل بربخورن ، مردا اهل مقایسه ان ، یه وقت عروس جدید بیاد یا مثلا خونه داری و اشپزی همسر دوستشون فامیلشون خواهرشون و .. رو ببینن و حرفی بشنون که کوچیک بشن ، توجه زنی به شوهرش رو ببینن و اینا ، شعله ور بشن و اعتراض کنن حالا این اعتراض میتونه علنی باشه میتونه خدای نکرده پناه بردن به زنی بشه که بهشون چراغ سبز نشون داده

یا نه ممکنه بچه به دنیا بیاد و این موضوع مشکل ساز بشه

عجب 
نظرتون محترمه ولی با این طرز تفکر تشکیل خانواده ندین وقتی مسئولیت رو قبول نمیتونید بکنید

من دوبرابر شما سن دارم و نصیحت ازت نخواستم!

بسیار هم کدبانو و باسلیقه هستم. 

ولی کسی اگر اینجوری باشه، حسادت قلقلکم نمیده😉!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نظرتون محترمه ولی با این طرز تفکر تشکیل خانواده ندین وقتی مسئولیت رو قبول نمیتونید بکنید

بار مسوولیتی رو در زندگی بر دوش کشیدم که شماها تصورش رو هم نمیتونید بکنید!

یک بچه معلول رو با شجاعت نگه داشتم و نکشتمش و سقطش نکردم! پی راحت بالای منبر نرو و برای ارام کردن حسادتت، نیش و کنایه نزن!

زندگی عجایب زیاد داره...

اینا ممکنه یه جا به مشکل بربخورن ، مردا اهل مقایسه ان ، یه وقت عروس جدید بیاد یا مثلا خونه داری و اش ...

نخیر عزیزم اینا خوشبخت ترن زن دایی من کلا بلد نیست غذا درست کنه ۲۰ ساله رنگ خونشو ندیدیم با هیچکسم قهر نیست فقط نمیره و بیاد دایییم همه کار برا خوشحالیش میکنه روز زن و .... ولی وقتی هی سعی کنی زن خوبی باشی و همه کاری کنی مث من بعدش میگردن یه ایرادی پیدا کنن مقایسه ات کنن یا بگن بدی که فکر نکنی خیلی خوبی

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار