2777
2789
عنوان

کاش منم خانه دار بودم😐🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 33 پست
جاری من صبح ساعت شیش بوی خورشتش میاد اماده میکنه میره سرکار ظهر میاد برنجشو دم میزاره بعد از ظهر با ...

مستقل قطعا خوبه ولی مستقلیم بخدا خیلی خسته کنندس زندگی یک نواخته من مشکلم اینه هیچ کاری تاحالا توخونه نکردم واسم سخته هم کارمند باشم هم کارخونه کنم 

جاری من صبح ساعت شیش بوی خورشتش میاد اماده میکنه میره سرکار ظهر میاد برنجشو دم میزاره بعد از ظهر با ...

مردا همینن منم خونه دارم با دوتا بچه از صبح تاشب تو خونه درس.. و بشور بساب کیه که قدر بدونه دلم پوسیده دیگه

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مستقل قطعا خوبه ولی مستقلیم بخدا خیلی خسته کنندس زندگی یک نواخته من مشکلم اینه هیچ کاری تاحالا توخون ...

این حس در مقابل ارزشی که بهت میدن قابل چشم پوشیه شکر گذار شرایطت باش چون تو داری ارزوی خیلی ها رو زندگی میکنی که البته براش زحمت کشیدی نوش جونت باشه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

شبها یه ساعتی رو بذار برای غذای فردا حالا اماده یا نیمه اماده ، بالاخره حاضر کن تا برای فردا راحت با ...

امیدوارم بتونم از پسش بربیام چون هنوز غذادرست کردن بلذ نیستم هیچ کاری هنوز انجام ندادم🥲

😂😂 پس دیگ چرا به خونه دار و شاغل بودنت گیر میدی وقتی هنوز بلد نیستیییخب اون غذای تازه س دیگ چیه خو ...

سعی میکنم کم کم تمرین کنم البته به همسرم گفتم اگه بامن میخایی ازدواج کنی همیشه غدا ممکنه اماده نباشه 😂

مردا همینن منم خونه دارم با دوتا بچه از صبح تاشب تو خونه درس.. و بشور بساب کیه که قدر بدونه دلم پوسی ...

همونو میگم تا مستقل و تو موقعیت خوب نباشی خودتو بکشی هم به چشم نمیای من بابت این تجربه جوونی و زندگیمو دادم نمیزارم دخترام راه منو برن 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

شما شاغل نیستی

خانه دارم 

زود پز بخر. خیلی خوبه. از شب قبل خورشت و بزار بپزه. همه‌خورشت ها تقریبا شبیه هم هستند . کم کم یاد میگیری . وقتی یاد گرفتی برات راحت میشه. 

قبول دارم سخته بعد ازدواج کار کردن.ولی خونه نشینی هم سختی های خودش و داره. همه‌توقع دارند همیشه خوب باشی همیشه مرتب باشه همه چی.... آخرشم برا دو گرون وابسته شوهری!!