2777
2789
عنوان

زندگیم داره از هم میپاشه

230 بازدید | 17 پست

عقدم ی ساله. حال همسرم اصلا خوب نیست حس میکنم افسردگی گرفته

میگه ازت سرد شدم دوست ندارم تو خانواده منو دوس نداری تو اجازه ندادی تو ی ساختمون باهم زندگی کنیم ک آرزوم بود

تو آزادیمو گرفتی و این حرفا

درحالی که خداشاهده کارایی که من برای خانواده اش کردم و برای پدر مادر خودم نکردم جز احترام و خدمت و محبت هیچکاری نکردم 

هرچقدر بهش میگم برو پیش روانپزشک نمیره میگه درست نمیشه چیزی

بگید چیکار کنم به کی به چی نذر کنم خدا زندگیمو درست کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو تو هم آزادی های منو گرفتی 

اگه قرار بود همیشه پیش خانوادت باشی ازدواج نمیکردی و میموندی پیش خانوادت 

من فکر کردم بزرگ شدی و مستقل شدی و اگه میدونستم هنوز به بلوغ عقلی نرسیدی قطعا باهات ازدواج نمی‌کردم 

چه جالبه که شوهرت مثل دخترا رفتار می‌کنه تا شما رو توی تنگنا قرار بده که بری با خانوادش زندگی کنی 

اصلاااا زیر بار نرو چون این که از الان اینجوریه تو یه ساختمون برید با خانوادش تازه اول دردسرا هست 

بگو تو هم آزادی های منو گرفتی اگه قرار بود همیشه پیش خانوادت باشی ازدواج نمیکردی و میموندی پیش خانوا ...

آخه این حرف باهم زندگی کردن تقریبا برای ۱و نیم دوسال پیشه الان حرفشو پیش کشیده میگه اونموقع دلم ازت شکست

دوست من شش سال با پسری دوست بود نشونه های افسردگی داشت اومد خاستگاری مامان دوستم طفلی حتی کارش به بیمارستان افتاد گفت با این ازدواج نکن الان ۱۵ ساله ازدواج کرده یه چشمم اشکه و واقعا یه چشمش خونه میگه کاش اون رفتاراش رو جدی گرفته بودم 

شب عروسی به خاطر اینکه می‌گفته با مامانم بد رفتار کردی چرخ گوشت رو کوبنده بوده تو سر دوستم نیم ساعت بیهوش بوده شانس آورده نمرده به خاطر اینکه خلاف تصمیم خانوادش ازدواج کرد دیگه طلاق نگرفت و الان دو تا بچه عصبی داره طفلی و هر روز آرزوی مرگ شوهرش رو میخوام بگم بعضی موقع ها این رفتارا رو جدی بگیرید بد نیست