2777
2789
عنوان

تب دخترم نمیاد پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 32 پست
بااب ونمک پاشی بکن

نمیسوزه بدنش؟

بعدش با اب بشورم یا بزارم بمونه؟خارش نمیگیره؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برده دکتر الانمن گفتم اینجا یکم بپرسم ببینم چیا تبو میاره پاییناخه ن سرفه داره ن چیزی فقط تب و سرگیج ...

دقیقا مث داداش من، ما اینجوری تبشو اوردیم پایین، بابام بهش سوپ میداد توش شلغمو پیاز میریخت، خیلی سریع خ. ب شد سه روزه سرپا شد. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

مهلت نشد پامونو گذاشتیم بیرون بچه یهو داغ شد بدنش تو ی دقه

انشاالله زودی خوب میشه

انشاالله چشمای شور هم از حدقه دربیاد خودم مهرماه از چشم شور افتادم روجا عروسی رفتم از عروس هم خوشگلتر بودم جوری که عروس از حسادت هولم داد همینکه پامو از تالار بیرون گذاشتم ابریزش بینی روز بعدم تا یه هفته رو جا بودم یه تب و لرزی کردم نه سرما محیط متوجه میشدم نه گرمای چای

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

نمیسوزه بدنش؟بعدش با اب بشورم یا بزارم بمونه؟خارش نمیگیره؟

ببین یکم پاهاش بانمک بشور بزار بمون بعد آب کشی کن اگر دیدی حساسیت نکرد وخارش نداشت همه بدنش انجام بده در حد دست و پا مراقب باش به جای خصوصیش نزنیا

ربطی به چشم نظر نداره آخه به چیه بچه حسودی کنن مریض میشه دیگه من خودم و بچه هامم به دفعه تب و لرز گر ...

داشتن خودشونو میکشتن بچه های مارو باباشون بغل نمیکنه چ خوشگله قدشو ببین از دختر من کوچیک تره ،خدا شانس بده هم دختر دارید هم پسر 

با ی لحنیم میگفتن لج دربیار منی ک اعتقاد ب این چیزا ندارم پامونو گذاشتیم بیرون بچم شد کوره ی اتیش

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

آنفلوآنزا با تب شروع میشه ببرش دکتر پسرم از چهارشنبه درگیرشه سریع بردم دکتر باید آنتی بیوتیک بخوره د ...

باباش الان برده

اب نمک رو فقط به کف پاش بزن به کوچولو به کف دستش که رو دستش نخوره سوز بده 

با پارچه آب خالی زدی بزار رو پیشونیش

دقیقا مث داداش من، ما اینجوری تبشو اوردیم پایین، بابام بهش سوپ میداد توش شلغمو پیاز میریخت، خیلی سری ...

خدارو شکر انشالله همیشه سلامت باشه

از دیروز ب هیچی لب نزده

این کارا رو نمیخواد بکنی فقط ببین دکتر آنتی بیوتیک میده بهش یا نه اگه داد که هیچی اگه نداد خودت شربت آزیترومایسین۲۰۰ بگیر روزی یک بار،۲ تا۲/۵ سی سی بهش بده

این کارا رو نمیخواد بکنی فقط ببین دکتر آنتی بیوتیک میده بهش یا نه اگه داد که هیچی اگه نداد خودت شربت ...

تبش وحشتناک بالاس ی ذره ام پایین نمیاد صورت و بدنش قرمزه قرمزه

داشتن خودشونو میکشتن بچه های مارو باباشون بغل نمیکنه چ خوشگله قدشو ببین از دختر من کوچیک تره ،خدا شا ...

در واقع به خودت داشتن حسودی میکردن نه بچه 

اینجور مواقع ۴ قل یا دعای چشم نظر سه بار تو دلت بخون دیگه چیزی نمیشه 

نگران نباش آنتی بیوتیک میدن فردا این موقع اکی میشه