2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا صورتشون گل میندازه از شفافی

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 30 پست
تزریق چی؟؟؟کرم چی؟؟بیشتر توضیح بده من دوسدارم اونجوری شه پوستم🥹

تزرین ژل.مزوتراپی.مزو ژل.. تزریق فیلر...و و و 

من مصرف شکر و قند مصنوعی رو قط کردم ورزش کردم پوستم روشن شد.بعدش یکبار ژل واسه خط خنده تزریق کردم باور میکنی پوستم عالی شد براق شده بود..

حالا کسی بپرسه بگم وراثت😂 یه دوستی داشتم ۱۸۰درجه تغییر کرد گفتمش چه خوشگلتر شدی گفت ورزش کردم

مگه میشه با ورزش این همه تغییر ساده گیر آورده بود😂😂

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تزرین ژل.مزوتراپی.مزو ژل.. تزریق فیلر...و و و من مصرف شکر و قند مصنوعی رو قط کردم ورزش کردم پوستم رو ...

دقیقا هیچ وقتم نمیگن

فقط 50 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تزرین ژل.مزوتراپی.مزو ژل.. تزریق فیلر...و و و من مصرف شکر و قند مصنوعی رو قط کردم ورزش کردم پوستم رو ...

من پی ار پی کردم اصلا تاثیر نداشت مزونیدلینگ کردم هیچ تاثیر نداشت تازه ژل هم زدم باز پوستم اونجوری خفن نشده ، مزوتراپی و مزوژل رو دیدی کسی استفاده کنه واقعا پوستش اینجوری خفن بشه؟؟

زیاد هر جلسه شاید ۶۰۰تومن به بالا باید هرماه انجام بدی من فقط به دکترا اعتماد دارم اونم ن زیاد آرایش ...

من هیچ روتین پوستی ندارم فکرشو بکن تو شهر کوچک و بدون امکاناتم ...جنوبم هستم... موندم باهاش چیکار کنم یکم روشن تر بشه دور چشامم ارثی قهوه ایه شما بودین چیکار میکردین

منم صورتم خراب و کدر شده جای جوش قدیمی هم دارم پول پول لعنتی نیست آدم به خودش برسه

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
من پی ار پی کردم اصلا تاثیر نداشت مزونیدلینگ کردم هیچ تاثیر نداشت تازه ژل هم زدم باز پوستم اونجوری خ ...

پوستت روشن یا نه؟

و اینکه  ممکن خودت متوجه نشی.بقیه متوجه میشن.بله یه خانمی مزوتراپی کرد.پوستش بخاطر حرارت زیاد (آشپزی و نان پختن)لک قهوه ای داشت.حین تزریق روشن‌تر شد.بش گفت حداقل باید ۴جلسه بیاد ک جواب۱۰۰درصد بگیره.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️