2777
2789
عنوان

اگه فردا منو موقع تقلب گرفتن چه واکنشی نشون بدم❓😂

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 42 پست
رو دستشاگه اینان که خودشو میبرن ضمیمه پرونده میکنن اینقدر پاکارناونروز دخترم امتحان عربی داشت زنگ زد ...

😂😂😂😂

بخدا منم غیر انتفاعی بودم یه پوستی از ما می‌کندن معدل زیر ۱۸ اردو نمی بردن کلی تکلیف ۲۰۰ تا تست خیلی بد اخلاق بودن خداشکر تموم شد 

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بده یکی از اعضای خانواده برات تقلب و بنویسن که اگه سرجلسه گرفتنت خط خودت نباشه

چیزیم گفتن بگو نمیدونم من دیدم افتاده رو زمین برداشتم استفاده نکردم 

کاملا ریلکس

عشق لیاقت می خواهد و عاشق شدن جرات،همیشه در پی کسی باش که با تمام کاستی ها و کمی ها و عیب هایت،حاضر باشد به تو عشق بورزد! و تو را به همه دنیا نشان بدهد و بگوید که: “این تمام دنیای من است”…🪽༆𝟓𝟐 𝐇𝐙 𝐖𝐇𝐀𝐋𝐄 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رو دستشاگه اینان که خودشو میبرن ضمیمه پرونده میکنن اینقدر پاکارناونروز دخترم امتحان عربی داشت زنگ زد ...

چهل و پنج میلیون پول دادی که تقلب کنه یا درس بخونه😃

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

😂😂😂😂بخدا منم غیر انتفاعی بودم یه پوستی از ما می‌کندن معدل زیر ۱۸ اردو نمی بردن کلی تکلیف ۲۰۰ تا ...

همینو بگو

والا پولامون زیادی کرده، انگار ۲ سانت از دمشون کوتاه میشه یه ذره کمک بچه ها بکنند

همینو بگووالا پولامون زیادی کرده، انگار ۲ سانت از دمشون کوتاه میشه یه ذره کمک بچه ها بکنند

دقیقا عقده ای بودن

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

سلام هم تبارحالا یه کوچولو کمکشون کنن چی میشه؟آل برده هاخداروشکر دخترم همه نمره هاش ۱۹ و۲۰

سلام عزیزم خوبی 😍

وای دختر تویی ؟اصلا نگاه به کاربری نکردم 😅

اصلا بیخود می کنند به دخترت تقلب نمی رسونن🤭

هزار ماشاالله به دخترت چند سالشه

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

همینو بگووالا پولامون زیادی کرده، انگار ۲ سانت از دمشون کوتاه میشه یه ذره کمک بچه ها بکنند

من پسرم کلاس نهمه غیر انتفاعی 

متأسفانه مدرسشون خیلی بی نظمی داره 

فقط از بچه ها انتظار نمره ی بالا دارن

😂😂😂بریم با چوب و برد؟؟دخترم دهمه رشته علوم انسانی

بریم 🤣

من پسرم کلاس نهمه غیر انتفاعی متأسفانه مدرسشون خیلی بی نظمی داره فقط از بچه ها انتظار نمره ی بالا دا ...

نهم خیلی استرس داره آدم بخاطر انتخاب رشته من دخترم اشک میریخت فقط رشته انسانی میخوام معدل کتبیش هم ۱۹/۱۷ شد.اما به خدا گناه دارن این همه استرس و فشار روشونه😔

منم پسرم هشتم امتحان علوم داشت همرو صبح گفت ازم بپرسم پرسیدم نمونه سوال حل کرد همه رو بلد بود ولی استرس داشت من حالا اصلا برام نمره مهم نیست ولی خب ناراحت میشه اهل تقلب نیست هرچی بلد خونده می‌ره می‌نویسه