2777
2789
عنوان

چیکارکنم خشن نباشم

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 27 پست

عزیزم انقد ریختی تو خودت که وجودت پر از نفرت از شوهرت شده….راه حلش اینه اگه از شوهرت ناراحت میشی بگو

اگه بهت بی محلی میکنه شماهم بهش بی محلی کن 

هر جور که هست همونجور باش 

اویزونش نباش بزار واسه خودش زندگی کنه 

روروح و روان خودت کار کن 

برو بگرد بچرخ

برو باشگاهی چیزی 

ولی مهمترین چیز پذیرشه 

یعنی قبول کنی که همسرت اینه 

اینجوری انتظارت ازش میادپایین

همه چی همه چیییییییی دیگه بعد۱۲سال فهمیدم اون تغییر نمیکنه من باید تغییر کنم ولی چجورباخودم کناربیام ...

تا حالا باهاش صحبت کردی؟ بگی من اینا رو ازت میخوام ؟البته بدون دعوا و با زبون خوش؟چون مردا اولش شاید بلد نباشن ولی بعد یه مدت خوب میشن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یوقتایی مردا نمیفهمن در واقع رفتارشون بده 

باید مستقیما بگی فلانی من از این رفتارت خوشم نمیاد 

کتاب زنان زیرک و راز هایی درباره مردان رو بخون 

خیلی خوبن و ممکنه به مشکلات شماهم کمک کنه 

در کنارش حتما باهاش صحبت کن

عزیزم انقد ریختی تو خودت که وجودت پر از نفرت از شوهرت شده….راه حلش اینه اگه از شوهرت ناراحت میشی بگو ...

اره تاالان قبول نکردم ولی بلاخره که چی باید قبول کنم دیگه ی بار واس همیشه درست شم مرسی از حرفات

عزیزم یوقتایی مردا نمیفهمن در واقع رفتارشون بده باید مستقیما بگی فلانی من از این رفتارت خوشم نمیاد ک ...

میگم بهش ولی باز میگه تو چه میغهمی برو بابا 

ببین شوهرمن واس من هیچی بلدنیست فقط واس بقیه بلده بخاطر همین دیگه دوست ندارم حتی ی لحضع وقت بذارم واسش

تا حالا باهاش صحبت کردی؟ بگی من اینا رو ازت میخوام ؟البته بدون دعوا و با زبون خوش؟چون مردا اولش شاید ...

اره بابا هوووف مشاوره همه چی رفتیم ببین مشکلش اینه ک فکرمیکنه میخام تو مشتم باشه یا بردم باشه درحالی که من فقط میخام احترام بذاره دعواقهرنمکنه هلاصه اصلا نمیخاد گوش بده فقط حرف خودشه

میگم بهش ولی باز میگه تو چه میغهمی برو بابا ببین شوهرمن واس من هیچی بلدنیست فقط واس بقیه بلده بخاطر ...

خوب میکنی 

ولی کتابایی که گفتم باعث میشه خیلیی بهتر همسرتو درک کنی و قبولش کنی 

لطفا فقط خودت در الویت باش 

همین!خودت مهمی!

😲😲زن میخواد چیکار این ادم خیلی سرده ک

همیشه همینو میگم بهش ک چرا زن گرفتی هدفت چی بود اخه 

حداقل میگغتی من اینطوریم منم میدونستم میتونم کناربیام یا نه 

یا میرفتی یکی مث خودت و میگرفتی