2777
2789
عنوان

می خواستم خودکشی کنم ولی

125 بازدید | 6 پست

بخاطر شکست های عاطفی که خوردم بخاطر امتحانای دانشگاه که تلنبار شده بخاطر استرس از چیزای ناشناخته ولی خب نشد  

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر اشتباهه حتی فکر کردن به خودکشی..عزیزم شما خودکشی میکنین که راحت شین ازمشکلاتتون فرار کنین ولی بعدازخودکشی تازه عذاب واقعی شروع میشه که از عذابی که تواین دنیا دارین میکشین هزاران بار بدتره ..دنیای بعداز خودکشی رسیدن به آرامش نیست صاف رفتن تو قعرجهنمه

من شکست عشقی خوردم 

مامانم ۵ ماهه از دست دادم تو کمتر بیست روز داداشمم از دست دادم 

ب قول تو امتحانا دانشگامم رو هم تلنبار شده ترم قبلم ک چون مامانم فوت کرد همه استادا با ۱۰ پاسم کردن ک معدلم شد ۱۲ 

ینی اگ نتونم خودمو جمع کنم معدلم بشه زیر ۱۴ هیجا هم دیهدقبول تمیشم پ‌من چرا ب فکر خودکشی نیستم؟ ولکن همشون میگذرن 🖤

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

من شکست عشقی خوردم مامانم ۵ ماهه از دست دادم تو کمتر بیست روز داداشمم از دست دادم ب قول تو امتحانا د ...

روحشون شاد حذف درس بزن بنظرم اگه میشه وای چه وضعیت بدی 

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم