2777
2789
عنوان

همین الان در چ حالی من ک دراز کشیدم آب‌جوش اومده برم چای دم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3676 بازدید | 202 پست
نماز خوندم و اومدم بقیه خواب

قبول باشه 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

دخترمو راهی مدرسه کردم.برق در عرض ۵ دقیقه ۳بار قطع و وصل شد.مجبوری از پله ها رفتم و اومدم پاهام بی حس شد😮‍💨😮‍💨

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید قبل پریودته؟منم سینه هام دست،زدنی درد داره هنوز دکترم نرفتم

اره همیشه قبل پریودم سینه درد که داشتم ولی اینسری شدید تر شده یکم ذهنمو درگیر کرده

برو عزیزم اگه همیشه اینجوریه 

دراز کشیدم گریه میکنمباز شوهرم چ حیله ای توسرشه استارتر با اجازت مشکلمو مطرح میکنم شاید کسی اینجا تو ...

خانما من لیسانس دارم 40سالمه ی بچه 13ساله شوهرمو برادرم پسندید باهم دوست بودن ما ترکیه اونا سبزواری گرچه گردن نمیگیرن میگن ما خراسان رضویم چراغم همش میگن اونا بدن ما خوب .کار ندارم. اینا 3تا برادر ی خواهان.  خواهر ازدواج کرده اصلا با اینا کا. نداره آدم حسابیه . جاری کوچیک و برادر بزرگه مردن . آنقدر همینا عذابم دادن خدا میدونه و خدا ازشون نگذره . شوهرم هیچی نداشت . کمکش کردم ادامه تحصیل داد لیسانس گرفت من سابقه کاریم خوبه خیر سرم دارم ارشد واسه کنکور میخونم اگر این عوضی بزاره . الان 2تا خونه و 1. ماشین داریم . ننه باباش تو شهرستان 2تا پسر رو ایکل کردن همش میگن بنام میزنیم ولی فقط ازشون بیگاری میکشن کوچیکه زرنگه سگ محل نمیکنه شوهر من مهرطلبه پدرمو درآورده منو مجبور میکنه برم خونه مادرش کار کنم جلو فامیلاشون فرشته است مخصوصا اگر زن تو جمع باسه . تازگیا زده به سرش ی مذکور بخره پدر مادرش آنقدر بیشعورن گفتن زنت میدونه . همین شد دعوا . حالا خریده میگه بیا یک خونه و ماشین بنام کنم مهرتو ببخش تا من اون ملکو بنامم کنم به مادرش گفته بنامم نزنید من بمیرم زنم شما رو بیرون میکنه . ببین نمیخام از خودم تعریف کنم ولی واقعا سرم تو لاک خودمه ی دوست ندارم بخدا هرکجا میرم همه عاشقم میشن چادریم و با همه زود می‌میجوشم و خوش روئم . اینا حداقل آداب معاشرت نمیدونن پدر شوهرم دستمال کثیفش پرت میکنه میگه بشور شوهر بیشرف ی بار چیزی نگفت برادرش دعواش کرد . جلوم سر سفره دست میکنه دهنشو تمیز میکنه دندوناش در میاره بعد همه جا میگن من حساسم . آنقدر طردم کردن شوهرمو بهم میگه غریبه . دیروز آتیشم زد گفت ازت جدا نشدم چون خودم پسندیده بودم خاستم جلو خانوادم خراب نشم . بخدا بلایی نیست سرم نیاورده باشه حتی موقع رابطه عذابم میده . دیروز من دارم زجه میزنم میخنده . بخدا موندم چی کار کنم . مهرم هم 300 تاست . خدا میدونه پدرم منو ب کیا نداد دودستی داد به این واقعا شب و روز دارم نفرینش میکنم . همش با نقشه زندگی میکنه خانوادگی آدمای پستین میخاد دوباره با اونا جمع شه کاسه کوزوو بریزه سر من و بگه زنم باعث اختلافات بوده همش ت این فکره بره اونجا پیش پدر مادرش و ی زن اونجا بگیره به من میگه تو غریبه ای . بخدا خسته شدم . نمیدونم چیکار کنم

یدونه سیب خوردم دخترم تکون میخوره تو شکمم دلم نمیاد باز بخوابم 🥺همه گفتن چایی هوس چایی کردم 😂بلند ...

اخییی الهی ب سلامتی فارغ شی بیا چای مهمون من باش

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
امروز تولدمه با چندتا پیام تبریک فعلا خوشحالم. پسرم مهد هوا بارونیه دو دلم ببرمش یا نه باباش میگه بب ...

با ماشین ببر سرده هوا

امروز تولدمه با چندتا پیام تبریک فعلا خوشحالم. پسرم مهد هوا بارونیه دو دلم ببرمش یا نه باباش میگه بب ...

تولدتم مبارک خانوم گل ایشالا هزار ساله شی پیر بشی کنارخانوادت

منم تا می‌خوام حس خوب بگیرم . میگم نکنه مادرشوهرم باز بخواد با حرفاش اعصاب شوهر م و بریزه بهم . تو ی ...

منم دورم از خانوادم

ولی خب خداروشکر مادرشوهرم همچین اخلاقایی نداره.

عزیزم کمی صبور باش حالا ک دور شدی و رفت وآمدتون کمتر شده اوضاع بهتر میشه

اونطور ک گفتی مشخصه شوهرتون خودش متوجه رفتار مادرش شده پس سعی کن پیشش گله نکنی چون فکر می کنم خودش ذهنش درگیره و رابطه خودتون هم بهم نخوره.

پایدار باشید عزیزم

انشاالله مادرشوهرتون هم کم کم این رفتارش ترک بشه

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
دارم سکته میزنم با ی اکانت خواستم دوست پسرم و امتحان کنم شک کرد فک کنم فهمید حالا اول انکار کردم بعد ...

😂😂چ استرسی داری الان تو

توفکردرس دخترمم کلی دیشب علوم رو توضیح دادم نمی‌دونم یادش مونده یانه دعاکنین خوب جوابهارو بلدباشه مع ...

دختر منم فارسی امتحان داره.

منم از امتحان علومش میترسم 

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

دخترم رفته مدرسه ....منم اومدم دراز کشیدم و سریال پایتخت میبینم....بعدش یکم لالا کنم

وای کدوم شبکه میده ؟

نگران دوستمم💔💔

چراا ایشالا ک چیزیش نشده و خوابه اگ نتونستی پیداش کنی ب مادرش زنگ بزن