2777
2789
عنوان

خواهرم امتحان داره دهنمو سرویس کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 82 پست
ترم اول هیچ تاثیری نداره؟مدیرشون تو کانال گذاشته هرکسی نمره ترم اول رو تجدید بیاره باهاش برخورد جدی ...

ببخشید غلط کرده مگه می‌خوان چیکار کننن ۶۰ درصد اونا واسه نهایی ترم دوم ورقه خرداد مهمه دیگه خودمم میدونم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رشته تجربی بودم درسمم خیلی خوب بوداما سال دهم که هندسه داشتیم کلا نمیتونستم سوالا رو حل کنم. حفظ ...

من دهم رفته بودم تجربی یک هفته موندم انصراف دادم انسانی حوندم 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
ترم اول هیچ تاثیری نداره؟مدیرشون تو کانال گذاشته هرکسی نمره ترم اول رو تجدید بیاره باهاش برخورد جدی ...

غلط کرده

ترم اول اصلن مهم نیس

فقد ترم دوم که واسه قبولیه

اینم مهم‌ نیس فقد بخاطر اینکه قبول شه مهمه 

کاربر جدید نیستممم اونیکی اکانتم اخطار زرد دارمم

خواهرت تیز هوشان یا نمونه میره که میانگینشون ۱۸ هست

نه توشهرمون تیزهوشان نداره نمونه هم مدرسش تعریفی نیس براهمین اکثرا اومدن دولتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
هندسه همون سوال های تو کتاب میاد دقیقا شاید فقط عددهاش عوض کنن. فقط باید تمرین کنه

خیلی تمرین کرد ولی موقع حل قاطی می‌کنه معلمشون هم بد درس میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید غلط کرده مگه می‌خوان چیکار کننن ۶۰ درصد اونا واسه نهایی ترم دوم ورقه خرداد مهمه دیگه خودمم می ...

می‌دونم اینو

مدیرشون بدجور سختگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هندسه درس بسیار زمان‌بری هستش. من خودم هر سوال رو سه چهار بار حل میکردم که اطمینان پیدا کنم یادم نمیره. چون آدم سوال رو میفهمه اما میاد خودش حل کنه یادش میره اثبات از کجا شروع شده بود و به چه نکاتی نیاز داشت. اشکال نداره درس عبرت بشه روش خوندنش رو برای ترم دو تغییر بده.

می‌دونم اینومدیرشون بدجور سختگیره

برای ما ۵ نمره کلاسی داریم

ینی اگه امتحانامو ۵ بشم قبولم!!

میشه ۱۰

برای خاهزتم اینجوریه

حدقل ۵ بشه امتحانشو

کاربر جدید نیستممم اونیکی اکانتم اخطار زرد دارمم

بعد امتحان ببرش بیرون با هم یکم وقت بگذرونید بعد بیاد چند ساعت بخوابه ریلکس کنه اصلا هم به اون امتحان فکر نکنه

بگو تمام آدمای بزرگسال، میانسال و حتی کهنسالی که داره اطرافش میبینه این مراحل رو طی کردن و خودش ببینه یه دونه امتحان چقدر تو زندگیشون نقش داشته؟

با خراب کردن یه امتحان هیچی نمیشه اما استرسی که به خودت وارد میکنی ممکن خطرناک باشه برات

پس آروم باش، برو امتحان بده، فراموشش کن و برای بقیه‌شون برنامه ریزی کن

سلام ، پسر منم ساعت ۹ امتحان ریاضی داره ، سال دهم ریاضی هستش ، مدرسه نمونه دولتی درس میخونه. دیشب ساعت ۱ خوابید ، ازم قول گرفت ساعت ۶ بیدارش کنم.  الانم از ساعت ۶ داره میخونه ، همه سوالات کتاب و گوگل راحت حل میکنه ولی سطح امتحان اینا خیلی بالاتر. میگه اینا نمیاد ،