زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چربی زیر پوستت زیاده و با هر روش اصلاح، منافذ باز میشه و چربی به صورت جوش میاد بیرون. اول باید چربی رو تنظیم کنی. من هم این مشکل رو داشتم با سرکه سیب طبیعی چربی زیر پوست رو کنترل کردم. با آب تصفیه شده به طور مساوی رقیقش کن و با پنبه ملایم بکش به صورت. هفته ای دو یا سه بار انجام بده هم پوست رو لایه برداری میکنه و هم چربی پوست رو تنظیم می کنه.
، هر چی فاصله ی بین اصلاح هات بیشتر باشه بیشترم جوش میزنی
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇