2777
2789

حتی تو خوابم هی میترسیدم باردار باشم😑نزدیک پنج روز به موعد ماه پیشم مونده ولی خب من همیشه چهار روز جلو میندازم

دو سه روزه بدن درد دارم و سینه هامم به لمس حساس شده 

نمیخوام باردار باشم😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هشت روز مونده به موعدت؟ کاندوم بوده اما این شوهر من قانع نمیشه که درماه یکی دوبارم طبیعی داریم😑

ن هشت روز گذشته از موعودم🥲

خب اگ کاندوم بوده ک حامله نیستی ولی اگ طبیعی مثه ما بوده نمیدونم😐ببخشید میپرسم ولی شما داخل چیزی ریختین یا ن🥲

اخه ما چیزی نبوده نمیدونم دلیل تاخیر چیه

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

ن هشت روز گذشته از موعودم🥲خب اگ کاندوم بوده ک حامله نیستی ولی اگ طبیعی مثه ما بوده نمیدونم😐ببخشید ...

اووو بیبی میزدی بلکه منفی میشد یکم دلت اروم میگرفتتا بری ازمایش بدی

والا به شوهرم گفتم شوهرم میگه من مطمئنم نریخته استرس الکی داری 

سردی اینا نخوردی اینچند وقته؟ 

سرکه سیب و ابلیمو و اینا

اووو بیبی میزدی بلکه منفی میشد یکم دلت اروم میگرفتتا بری ازمایش بدیوالا به شوهرم گفتم شوهرم میگه من ...

دوشب پیشا زدم منفی شد ولی میگموشاید بار اولم بود بد زدم 🤦‍♀️

حالا امروز ی بار دیگ بزنم ببینم چی میشه 

همون شوهر منم همینه میگ ولی الان دیگ خودشم ترسیده همش میگ نمیشه حامله باشی 

ولی چرا دیگ پریود نمیشی اخه 

سیب ک خوردم ولی چی بگم ی نصف سیب شاید این مدت خوردم 

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

استرس نداشته باش هنوز چیزی نشده ک

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
دوشب پیشا زدم منفی شد ولی میگموشاید بار اولم بود بد زدم 🤦‍♀️حالا امروز ی بار دیگ بزنم ببینم چی میشه ...

هوف خیلی استرس داره من که خودم دارم از استرس میمیرم

فردا طبق معمول باید پری بشم نهایت تا سیزدهم که موعد ماه پیشمه

من هرماه 4 روز جلو مینداختم ماه پیش موعدم 13 بود

نه سیب که نه سرکه سیب

هوف خیلی استرس داره من که خودم دارم از استرس میمیرمفردا طبق معمول باید پری بشم نهایت تا سیزدهم که مو ...

خب پس الکی استرس نگیر سه روز بعد موعودتم پریود بشی طبیعیه 

استرس بیشتر تاخیر میندازع ها نگران نباش

ممنون نخوردم🥲

این بدن درد و درد سینه وسفت شدن سینه میترسونتم

قبل پریود این علائمو‌ نداشتی تاحالا؟

من هر سری قبل پریود یه جام درد میگیره

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
بدن درد نه ولی سینه درد خفیف تر داشتماخ گفتی دقیقا

پس نگران نباش عادیه‌