2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده چیکار کنم جسمی

96 بازدید | 13 پست

ببخشید ببخشید اسهال شدم یکمی .

تهوع دارم و معدمم ی جوری میشه ، اصلا زیاد نخوردم شام ..

حس میکنم میخوام بیفتم زمین خیلی خیلی بی انرژی هستم و حس غش دارم .😭

اینم بگم که وقتی اینطوری میشم شدید میلرزم حس میکنم خیلی خیلی خیلی سردمه کنترل ندارم 

اینم بگم شدیداً استرسی هستم و دو سه روز اینقدری دلم میگیره که گریه می کنم الکی 

ممکنه بهم ربط داشته باشه چرا اینجوری میشم؟؟

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

از استرسه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا هم اینطوری شدین؟

اره 

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

من دو هفته پیش اینطوری شدم ویروس بود رفتم یه سرم زدم و مترونیدازول خوردم خوب شدم

حس غش دارم نمدونید اون به خاطر چیه ؟؟

حس غش دارم نمدونید اون به خاطر چیه ؟؟

همش واسه استرس و اضطراب روده و معده اتون عصبی شده 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
همش واسه استرس و اضطراب روده و معده اتون عصبی شده

چطور خوب بشم ؟؟😢

منم همین طور بودم دکتر گفت به خاطر اینه که بدنت خیلی بی آب شده تا میتونی آب بخور و حتما برو یه سرم ب ...

هروقت رفتم دکتر بهم آمپول زدن وسط بیمارستان نقش بر زمین شدم 

فشار خونم به ۶ میرسه 

هروقت رفتم دکتر بهم آمپول زدن وسط بیمارستان نقش بر زمین شدم فشار خونم به ۶ میرسه

برای سرم روی تخت می خوابی بهت وصل میکنن یه جایی برو که حرفه ای باشن یا یکی که کارش خوبه بگو بیاد تو خونه برات بزنه

چطور خوب بشم ؟؟😢

نوشخوار فکری رو کلا ترک کن

گریه تعطیل

خشم و عصبانیت تعطیل

یه دفتر بردار هر وقت از روز فکرت مشغول شد حرفاتو توش بنویس 

حرفای قدیمی حرفای امروز 

وجه مشترکشون رو پیدا کن 

مثلا فلانی بهم کم محلی کرد 

بهمانی پولمو خورد 

بی عرضه ام 

ما شانس نداریم

و......

اونو پیدا کن اون وجه مشترک رو 

روی اون بعدا کار کن فعلا فقط احساساتتو بنویس

***تنفس کن تنفس عمیق شکمی 

دراز بکش دستت رو بذار تو شکمت 

آروم نفس بکش 

هوا رو پر کن تو شکمت 

بعد اروم رها کن 

اعضای بدنتو احساس کن 

تنفس مشکلاتتو حل نمی کنه اما خودتو اروم میکنه و از سلامتیت محافظت می کنه

***مدیتیشن کن

لازم نیست خیلی تخصصی باشه

تنفس عمیق رو که یاد گرفتی روزی بیست دیقه تو همون حال باش

به صداهای اطرافت بدون قضاوت فقط گوش بده 

دنبال راه حل هما مشکلات نگرد 

نمی تونی همه چیزو کنترل کنی 

اما به خدا ایمان داشته باش کمکت می کنه

لباس پلاستیک نپوش 

آب سرد نخور

فست فود نخور

شیرینی جات کمتر بخور

شبا بخواب 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نوشخوار فکری رو کلا ترک کنگریه تعطیلخشم و عصبانیت تعطیلیه دفتر بردار هر وقت از روز فکرت مشغول شد حرف ...

هر چقدر کم از اینا رو تونستی انجام بدی از خودت ممنون باش 

هر وقت نتونستی انجام بدی به خودت سرکوفت نزن

هر چقدر کم از اینا رو تونستی انجام بدی از خودت ممنون باش هر وقت نتونستی انجام بدی به خودت سرکوفت نزن

مرسیییییی عزیزم 🥺❤️❤️❤️❤️