2777
2789
عنوان

نخندینا ولی نمیخوام هیچوقت بمیرم

352 بازدید | 26 پست

میدونم همه از مرگ بدشون میاد ولی من واقعت اینجارو دوست دارم حتی استرساشو حاضرم تحمل کنم ولی عاشق چالشم نمیخوام بمیرم خدایا منو نکش😭😭

این دنیا خیلی قشنگه با تمام سختی ها

عزیزم چه بخوای چه نخوای بلاخره قیامت میشه و میمیری

از دیدگاه علمیشم میتونیم بگیم خورشید یه ستارس و ستاره هام یه روزی میمیرن

و خورشیدم بلاخره میمیره

و اگه خورشید بمیره ما یخ میزنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور 🥴

اصلا نمیخوام بمیرم . حتی پیر هم نشم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منم همینطور 🥴اصلا نمیخوام بمیرم . حتی پیر هم نشم

اکسیر جوانی تهیه کن

شما وکیلی؟ خیلی سختی کشیدی تا وکیل شدی؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
چ جالب. من فک میکنم اکثرا دوست دارن بمیرن

خب آره دیگه اینم از معدود آدم هاست

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اکسیر جوانی تهیه کنشما وکیلی؟ خیلی سختی کشیدی تا وکیل شدی؟

اگر واقعی بود تهیه میکردم

سختی منظورت چیه ؟ درس خوندن برام سخت نبوده هیچوقت

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگر واقعی بود تهیه میکردمسختی منظورت چیه ؟ درس خوندن برام سخت نبوده هیچوقت

یعنی دنگ و فنگ زیادی کشیدی یا نه و اینکه الان 

احساس میکنی بردی یا باختی؟

وقتی وکیل شدی چه چیزای زندگیت تغییر کرد