2777
2789
عنوان

کراشم یکم رفتارش عوض شده

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 46 پست
به مدت استوری نذارم چی؟ چون تقریبأ هر روز یا یروز در میون میزاشتم

اونکارم میتونین بکنین یه سه چهار روز نزارین ببینین خبری میشه یا نه بعد دوباره بزارین ببینین بعد این همه وقت بازم لایک میکنه یا نه

من خودمم استوری هرکی میبینم لایک میکنم دلیل نمیشه این لایک حتما اون لایک باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونکارم میتونین بکنین یه سه چهار روز نزارین ببینین خبری میشه یا نه بعد دوباره بزارین ببینین بعد این ...

قراره واسه یه مسئله ی کاری بهش چند روز دیگه پیام بدم سوال من اینه که کلأ همیشه درجا سین میزد الان نه

والا خب کراشتونه بدتون که نباید بیاد😂یکم بیشتر رو رفتاراش تمرکز کنیدشاید فهمیده شما هم بهش حس دارین ...

دقیقأ منم این فکر و میکنم شاید نباید میفهمید چیکار کنم نمیدونم واقعأ

قراره واسه یه مسئله ی کاری بهش چند روز دیگه پیام بدم سوال من اینه که کلأ همیشه درجا سین میزد الان نه

خب این چیز دقیقی نیست چون ممکنه گاهی اوقات یه مشکلی پیش بیاد که آدم کمتر ارتباط برقرار کنه یا کمتر بیاد سراغ این چیزا

خب خوبه بهونه ی خوبیه باهاش حرف بزنین

والا خب کراشتونه بدتون که نباید بیاد😂یکم بیشتر رو رفتاراش تمرکز کنیدشاید فهمیده شما هم بهش حس دارین ...

اون خوشش میاد که هر چی میزارم ریپلای میکنه دیگه مگه میشه آدم واسه همه اینجوری باشه و استوری همرو همیشه ریپلای کنه؟!