2777
2789
عنوان

بنظرتون پسری ک

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب چجوری آشنا بشم من تا حالا با هیچ پسری نبودم بهش گفتم من تا حالا با هیچکس نبودم میگ من همش دنبال ی ...

بابا نکن با خودت اینکارو خیلی ازت بزرگتره حیفی تو تاحالام با کسی نبودی تو بی تجربه ای و اون کوهه تجربه راحتتت میتونه خامت کنه 

کسی که خودش همه کار کرده و داره دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده میگرده مشخصه یه عوضیه .

بابا نکن با خودت اینکارو خیلی ازت بزرگتره حیفی تو تاحالام با کسی نبودی تو بی تجربه ای و اون کوهه تجر ...

چی‌کار کنم خیلی خوشم ازش اومده 

یعنی ممکن نیس ببینتم خوشش بیاد رفتارش عوض شه؟

میگ قبلا پنج سال با یکی نامزد بوده بش خیانت شده

کاربری دست چند نفره❤️✨️

چی‌کار کنم خیلی خوشم ازش اومده یعنی ممکن نیس ببینتم خوشش بیاد رفتارش عوض شه؟میگ قبلا پنج سال با یکی ...

واییییی تروخدا این ادم کل زندگیش سیاهه ته همچیو دیده 

بعد تویی ک حتی عکستو ندیده اینجوری داره واست نوشابه باز میکنه پس فردا با چهار تا عکس یه نفر دیگه میره سمت اون 

چرا ممکنه خوشش بیاد ازت خیلیم خوشش بیاد ولی به عنوانه یه خواهر بهت میگم ندیده و نشناخته میگم از این ادم تا میتونی فاصله بگیر بقران حیفه توعه شاید ظاهرش خیلی جذاب باشه ولی اصلا این ادم مناسب نیس 

نه باور نکن اعتماد نکن من چند ساله خودم تو رابطه ام هیچی بدی ازش ندیدم ولی تا نیاد رسمی نکنه نمیتونم اعتماد ۱۰۰ درصدی بکنم بهش آدم نمک نشناسی نیستم اونم هیچی بدی نداره مهربون و صاف و سادس ولی بی اعتمادی تو من بیداد میکنه که خوبم هست 

اعتماد نکن به هیچ وجههه

واییییی تروخدا این ادم کل زندگیش سیاهه ته همچیو دیده بعد تویی ک حتی عکستو ندیده اینجوری داره واست نو ...

نه ظاهر خیلی هم جذاب نیس 

کاربری دست چند نفره❤️✨️

نه ظاهر خیلی هم جذاب نیس

من ک ندیدمش اما چون گفتی خیلی ازش خوشم اومده گفتم شاید ظاهرش جذبت کردع 

اگرم با حرفاش جذبت کرده ک بدون انقدر مار خورده که افعی شده و انقدری تجربه داشته ک بخواد راحت خامت کنه 

بازم تصمیم با خودته ولی نکن اینکارو با زندگیت

بابا نکن با خودت اینکارو خیلی ازت بزرگتره حیفی تو تاحالام با کسی نبودی تو بی تجربه ای و اون کوهه تجر ...

التماسم میکنه میگ بلد رل بزنم ولی این روزا همه مث سگ ولگرد شدن ک با همه می‌گردن .منم بش گفتم من یکی چیزی رو ک دارم فقط باید واس من باش نه عمومی باش

کاربری دست چند نفره❤️✨️

من ک ندیدمش اما چون گفتی خیلی ازش خوشم اومده گفتم شاید ظاهرش جذبت کردع اگرم با حرفاش جذبت کرده ک بدو ...

یعنی خامم کنه واس رابطه؟منظورتون چیه

کاربری دست چند نفره❤️✨️

یعنی خامم کنه واس رابطه؟منظورتون چیه

نه همین ک ادمی ک هرچیزیو تجربه کرده و حتی سابقه نامزدی داشته بیاد یه دختری ک خیلی از خودش کوچیکتره و کاملا بکره‌و با هیچکس تو رابطه نبوده رو باهاش بره تو رابطه ینی اون‌خیلی خوب کارشو بلده 

نه همین ک ادمی ک هرچیزیو تجربه کرده و حتی سابقه نامزدی داشته بیاد یه دختری ک خیلی از خودش کوچیکتره و ...

میگ چیکار کنم ازت بزرگ ترم دروغ بگم بت 

نمیدونم خودمم میدونم کارم اشتباهه دلم براش میسوزه  ولی 

کاربری دست چند نفره❤️✨️

میگ چیکار کنم ازت بزرگ ترم دروغ بگم بت نمیدونم خودمم میدونم کارم اشتباهه دلم براش میسوزه ولی

از رو حس ترحم خودتو درگیر همچین رابطه ی غلطی نکن 

چون با کسیم نبودی زود وابستش میشی و خب ممکنه ضربه بخوری 

بازم هرجور ک خودت صلاح‌میدونی عزیزم