2777
2789

شدیدا مریض شده تبش پایین نمیومد بردیم بیمازستان ازمایش خون نوشت من دیدم جلو بضی گزینه ها l یا h نوشته ولی رنجشو نگاه کردم مثلا یدونه یا دوتا کم یا زیاد بودن دکتر گفت ازمایشش خوبه آنفولانزا گرفته ولی بعده دو هفته تکرار کنید ازمایشو یکم نگران شدم ۶سالشه

برام صلوات میفرستین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره ولی عفونت نداشت که

برای اطمینتان که تو این دوهفته هم عفونت وارد خون نشده باشه عزیرم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چرا میگن خب؟

چون بعضیاش بالا پایینه دیگه نگرانی نداره دکترا معمولا چکاپ دوباره میگیرن که خیال مامان باباعه راحت بشه 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
چون بعضیاش بالا پایینه دیگه نگرانی نداره دکترا معمولا چکاپ دوباره میگیرن که خیال مامان باباعه راحت ب ...

اخه دوره یه چیز خط کشیدو زیزه چنتاشم خط کشید

برام صلوات میفرستین

عزیزم وقتی یه جای بدن عفونت میکنه کل فاکتورهای خون جابه جا میشه. نگران نباش

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

برای اینکه اون فاکتورای خون براش مهم بوده که توی پرونده یا چیزی بنویسه اصلا آزمایش میدن که بعضی چیزا براشون مشخص بشه دیگه فقط نترس عین من دیونه میشی من دخترم ۳ سالشه ۴۰ سال پیر شدم

برای اینکه اون فاکتورای خون براش مهم بوده که توی پرونده یا چیزی بنویسه اصلا آزمایش میدن که بعضی چیزا ...

من هنو بچم دنیا نیومده دوبست سال پیر شدم

گمونم مادر شدندهمینه🥲 همش اضطراب و نگرانی‌که از عشق میاد

من هنو بچم دنیا نیومده دوبست سال پیر شدمگمونم مادر شدندهمینه🥲 همش اضطراب و نگرانی‌که از عشق میاد

منم از حاملگی اینجوری بودم دیگه نکن هم اونو بدبخت میکنی هم خودتو