2777
2789
عنوان

چرا دکتر گفت بعده دو هفته ازمایش بچت تکرار بشه❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 22 پست
برای اینکه اون فاکتورای خون براش مهم بوده که توی پرونده یا چیزی بنویسه اصلا آزمایش میدن که بعضی چیزا ...

دیگه پیرتر از این؟؟من فوبیای بیماری دارم ینی وقتی ازمایش پسرمو نشون دکتر میدادم تپش قلب داشتم اونم گفت خوبه ازمایش

برام صلوات میفرستین
دیگه پیرتر از این؟؟من فوبیای بیماری دارم ینی وقتی ازمایش پسرمو نشون دکتر میدادم تپش قلب داشتم اونم گ ...

الهی شکر نترس منم دارم من خوردم خورد

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه پیرتر از این؟؟من فوبیای بیماری دارم ینی وقتی ازمایش پسرمو نشون دکتر میدادم تپش قلب داشتم اونم گ ...

مامانی جون درکت میکنم

ولی چیزی نیست نگران نباش این فصل های سرد همه سرما میخورن ماهم قدیما مریض میشدیم ولی گذشت توام ارامشت حفظ کن ان شاءالله بهتر میشه

فقط حواست به تبش باشه

مامانی جون درکت میکنمولی چیزی نیست نگران نباش این فصل های سرد همه سرما میخورن ماهم قدیما مریض میشدیم ...

باشه مرسی عزیزم. از تب نگو که دلم پره ان شالله سلامت باشین

برام صلوات میفرستین

یه بار دکتر گفت چون تبش بالا بوده این آزمایش خونم بدین .

کرونا گرفته بود پسرم وتب بالا داشت فقط .باورت ننیشه با یه قاشق بروفن کلا تبش رفت و دیگه هیچ علامتی نداشت.ولی ما کلی علایم داشتیم.