2777
2789
عنوان

عمل فیستول

62 بازدید | 12 پست

من دو هفته پیش فیستول عمل کردم 

هنوز زخمم جوش نخورده 

الان همون نقطه ای که جراحی کردم بغل دستش سفت شده و عین روز لوله 

البته از بعد جراحی هم همین بود 

ولی الان بیشتر شده 

نیازه دوباره جراحی بشه؟

نه دوره نقاهت داره هر عمل و جراحی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دردناکه؟؟من هم همین مشکلو دارم میترسم عمل کنم

من بخاطر اینکه وزنم بالاعه و یه بیماری پیش سرطانی دارم دکتر اجازه بیهوشی نداد برای همین توی مطب با بی حسی جراحی کردم 

حقیقتش چون درد و متوجه میشدم خیلی دردناک بود و دوبار غش کردم 

ولی از فرداش درد خاصی نداشت ولی نقاهت بدی داشت از این نظر که زخم بازه و یکی دیگه باید برات شست و شو بده و پانسمان کنه یکم خجالت اوره 

وگرنه اگه بیهوش بشی عین آب خوردنه از لحاظ درد

پس این سفتی برای چیه؟ میترسم دوباره جراحی بخواد خیلی نقاهت بدی داشت خودم نمیتونستم بشورم مامان بیچار ...

سفتی شو نمی‌دونم ولی صبرکن ی چند روز دیگم 

بعد اگر دیدی خوب نشدی تماس بگیر جریانو بگو 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
سفتی شو نمی‌دونم ولی صبرکن ی چند روز دیگم بعد اگر دیدی خوب نشدی تماس بگیر جریانو بگو

هفته پیش رفتم پیش جراح 

بهش گفتم گفت چون زخم جوش نخورده سفتی برای همونه 

ولی الان هم سفت تر شده 

هم اینکه فقط سمت چپیه 

از همون قبل جراحی هم سمت چپم سفت بود

هفته پیش رفتم پیش جراح بهش گفتم گفت چون زخم جوش نخورده سفتی برای همونه ولی الان هم سفت تر شده هم این ...

شاید بد عمل کرده 

شاید فشار بهش آوردی 

نمیدونم واقعا هعی هم تب میکنم همچنان هم چرک ازم دفع میشه

اثرات جراحی شاید هست 

مراقبتاتو کن 

خیلی بهش فشار نیار بلکه خوب بشه 

مرسی عزیزم .امیدوارم که خوب شهمیشه برام دعا کنی خدا آبرومو بخره؟

بعله عزیزم چرا ک‌نه 

فقط کنجکاو شدم 

چیشده