2777
2789
عنوان

یه مدتیه

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 23 پست
اونو به فکرش هست یه مشکلی پیش اومده به خاطر اونه دعاکن برامون عزیزمدمت گزم وقت گذاشتی ایشالا حاجت رو ...

قربونت عزیزم ایشالله هر چی زودتر مشکلتون حل بشه و همه چی به روال عادیش برگرده

عزیزم زندگیا واقعا سخت شدهاینکه بار مادی زندگی فقط رو دوش یک نفر باشه واقعا ادمو از پا درمیارهآقایون ...

عزیزم خداخیرت بده وقت گذاشتی ان شاالله حاجت روابشی گلم♥️♥️

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم ایشالله هر چی زودتر مشکلتون حل بشه و همه چی به روال عادیش برگرده

ایاشلا ممنونم😘😘

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
من نمیتونم کارکنم چون اوضاع روحیم داغونه اعتماد به نفسمو حیلیی کم کزده میخواستم برم معلم مهد بشم فقط ...

از ی جایی ادم باید دست بذاره رو زانوهاش بلند بشه

شما بسم الله رو که بگی خارج شدن از محیط خونه و کارکردن و کمک مالی که ب خانواده میشه حالتون رو بهتر میکنه

مخصوصا که کار تو محیط شاد و گروهی باشه

کلا تعامل با بقیه حالتونو خوب میکنه

مخصوصا که شما گفتید اهل تفریح هم هستید

از ی جایی ادم باید دست بذاره رو زانوهاش بلند بشهشما بسم الله رو که بگی خارج شدن از محیط خونه و کارکر ...

👌👌بله درسته ممنونم😘😘

اخه اونم شرایطش بده فکرش درگیره نمیخوام به روش بیارم و اذیتش کنم خودم میدونم طبیعیه ولی نمیخوام نارا ...

خب شرایط مالی تاثیر مستقیم روی خلق و خوی مردها روابط احساسی و عاطفی و حتی جنسیشون میزاره

عزیزم خداخیرت بده وقت گذاشتی ان شاالله حاجت روابشی گلم♥️♥️

فدات عزیزم

انشاالله حال دلت و اوضاع مالیتون هرچه زودتر درست بشه

ماهم با اینکه دونفره کار میکنیم ولی بازم خیلی رو به راه نیستیم

فقط چون از خونه میریم بیرون و امید داریم حالمون یکم بهتره

ایشالا هرچی صلاحه برای هممون پیش بیاد💓

خب شرایط مالی تاثیر مستقیم روی خلق و خوی مردها روابط احساسی و عاطفی و حتی جنسیشون میزاره

مشکل منم که تحمل ندارم😂تاهمینجاهم به زور خودمو کشوندم ولی بدبختی اینه انگار این تلاشارو نمیبینه دیشب میگفت نتیجه مهمه نه تلاش

فدات عزیزمانشاالله حال دلت و اوضاع مالیتون هرچه زودتر درست بشهماهم با اینکه دونفره کار میکنیم ولی با ...

خدانکنه♥️♥️