2777
2789
عنوان

با کلی قرص خواب بازم خوابم نمیبره 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 56 پست
برای خودم اصلافقط اطرافیانم

منم همینم خواهر نمیدونم چیکار  کنم دارم دیوونه میشم خیییلی بده خیلی 

نمیدونم چیکار کنم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

منم همینم خواهر نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم خیییلی بده خیلی نمیدونم چیکار کنم

دقیقا مثل من هستی؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببینید خانواده ام دارن ذره ذره اب شدن منو می بیننیه بار برم براشون بهترهتازه باور میکنید دلم میخواد ...

ما گاهی دنبال یه کاری رو میگیریم و میریم برای انجامش، ولی صددرصد خودمونو براش نمیذاریم، بنظرم صدتو برای بهبود حالت نذاشتی، یه چیزی اون ته‌مه‌های ذهنت، داره با درمان مقابله میکنه، اونجا رو درست کن

ضمنا از درمانهای سنتی و انرژی درمانی( خودم تجربه ندارم، ولی خیلی شنیدم) استفاده کن

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
ما گاهی دنبال یه کاری رو میگیریم و میریم برای انجامش، ولی صددرصد خودمونو براش نمیذاریم، بنظرم صدتو ب ...

کاش بدونید حالم چطوریه شاید بهتر درکم میکردید

به هرحال ممنونم ازتون

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
کاش بدونید حالم چطوریه شاید بهتر درکم میکردیدبه هرحال ممنونم ازتون

ان‌شاءالله بزودی تاپیک بزنی که حالم خوب شده

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
ان‌شاءالله بزودی تاپیک بزنی که حالم خوب شده

هر روز دلم میخواد یه تاپیک شاد بزنم

با انرژی برم سرکلاس

با انرژی زندگی کنم ولی نشد

حقم از زندگی این نبود

هر روز دلم میخواد یه تاپیک شاد بزنمبا انرژی برم سرکلاسبا انرژی زندگی کنم ولی نشدحقم از زندگی این نبو ...

بقول حضرت علی: حق گرفتنیه

حق و سهمتو از زندگی بگیر 

بقول حضرت علی: حق گرفتنیهحق و سهمتو از زندگی بگیر

من دیگه توانی ندارم

خستم

من دیگه توانی ندارمخستم

خسته ام از این کویر، این کویر کور و پیر

این هبوط بی دلیل، این سقوط ناگزیر

آسمان بی هدف، بادهای بی طرف

ابرهای سر به راه، بیدهای سر به زیر

ای نظاره ی شگفت، ای نگاه ناگهان!

ای هماره در نظر، ای هنوز بی نظیر!

آیه آیه ات صریح، سوره سوره ات فصیح!

مثل خطی از هبوط، مثل سطری از کویر

مثل شعر ناگهان، مثل گریه بی امان

مثل لحظه های وحی، اجتناب ناپذیر

ای مسافر غریب، در دیار خویشتن

با تو آشنا شدم، با تو در همین مسیر!

از کویر سوت و کور، تا مرا صدا زدی

دیدمت ولی چه دور! دیدمت ولی چه دیر!

این تویی در آن طرف، پشت میله ها رها

این منم در این طرف، پشت میله ها اسیر

دست خسته ی مرا، مثل کودکی بگیر

با خودت مرا ببر، خسته ام از این کویر!

خسته ام از این کویر، این کویر کور و پیراین هبوط بی دلیل، این سقوط ناگزیرآسمان بی هدف، بادهای بی طرفا ...

ممنونم

خیلی قشنگ بود

دقیقا مثل من هستی؟

اره نمیدونم چیکار کنم فکر کردم فقط خودم اینطوریم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

اره نمیدونم چیکار کنم فکر کردم فقط خودم اینطوریم

خیلی سخته