2777
2789
عنوان

بنظرتون میتونم بزنمش یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 58 پست
ایول یه کله محکم اوله کار بزنی دماغش چنان گیج میشه که میگه من کجام اینجا کجاست کی منو..........ولی ع ...

من با قسمت چاقو کشیدن مشکلی ندارم حقیقتش

اصلا مشکلی نیست

چون از قبل جاشو دارم 

☀️
اخه قدم نمیرسه بزنم تو کلشبعد احتمالا از پشت حمله کنم بهشحاجی من فقط گیس کشیدن بلدم اینجا جواب میده؟

برو بگیر بخواب لات بازی در نیار بینم دنباله مدالم میگرده 

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی واقعا نمیشه نه؟کاش میشد کاش بشه مهم نیست دلم میخواد یکاری بکنم مهمم نیست چه بلایی سرم میاد مرتیک ...

تو یه چیزی استفاده میکنی از همینجا حست میکنم به این گردنم

نن هنوز دارم فک میکنم ببینم میتونم بزنمش یا نهدرهرصورت میزنمش فقط همانطور که گفتم یا خارم... یا خارش ...

یکم مؤدب تر حالا دیگه ،دیشب گفتی جای چاقو دارم میدونستی خیلی پوئن منفییه تو زندگی مشترک دچاره مشکلت میکنه،به خودتو ذهنت و روانت اجازه نده از بیرون از خودت حالتو بد کنه چون اسمش میشه توههوم یعنی غیره منطقیه هیچ انسانی نمیتونه حالتو خراب کنه به غیر از ذهنیته خودت از درونت که خودت اجازشو میدی ،کسی که خیانت میکنه یعنی ادمه ضعیفه از همه لحاظ دیگه غیر قابل استفادس مثله یه رادیو که می سوزه باید بندازیش راحت  کنار راحت  پس  بزارش کنار 

یکم مؤدب تر حالا دیگه ،دیشب گفتی جای چاقو دارم میدونستی خیلی پوئن منفییه تو زندگی مشترک دچاره مشکلت ...

ببخشید

نه کسی نزده خودم زدم

نمیدونم کاریه که شده

ولی گوه خورد با احساسات من بازی کرد مرتیکه..

☀️