2777
2789

خواهرشوهرم بازم بمن تهمت زده

تو شاد باهم حرف زدن من اصلا از شاد

استفاده نمیکنم فقط چون ویسارو میخاستم نصب

کردم

بعد اون شخص ویساشو ریپلی کرده برای من

بعد اون شخص گفت هرکاری میکنم

لود نمیشه الانم برای من فرستاده لود نمیشن

ده تا بوده فقط یکیش باز شده

اما او 9 تای دیگه پلی نمیشه توروخدا بگین

خیلی مهمه چکارش کنم

اصلا نمیذاره یش دست بزنم تا رو لود میزنم

دوباره میره حالت اول چکار کنم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی دعا کن یا زندگیم خوب شه یا بمیرم لطفا خواهش میکنم

خوب میشه عزیزم

خدا بزرگه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
نماز بخون عزیزدلم انشاالله که خدا کمکت کنه🥲

نمیکنه خدا هیچ کاری نمیکنه

نامزدم لج کرده

مامانم میخواد طلاق بگیره هر روزش گریست

بابام هر روز خون بالا میاره حقوقشو نمیدن

خوانواده ی شوهرم محرمیم برای عقد جلو نمیان

کم اوردم دیگه نمیتونم به درک که هیچکس باور نمیکنه فردا میخوام برم تو اتوبان وایستم یکی بیاد بزنه بهم به هر طریقی بمیرم

مسیحی ام✝️
نمیکنه خدا هیچ کاری نمیکنهنامزدم لج کردهمامانم میخواد طلاق بگیره هر روزش گریستبابام هر روز خون بالا ...

عزیزم منم یه روزی مثل تو از خدا نامید شدم طوری که میگفتم من بندت نیستم...ولی یه طوری خودشو نشونم داد حالا فقط با خودش حرف میزنم تنها کسی که دارم همونه مطمئن باش یه طوری خودشو نشونت میده که اصلا باور نکنی باهاش حرف بزن با زبون خودت ازش بخواه به قرآن قسمش بده قول بهت میدم یه روزی یاد این حرف من میفتی بیخیال حرف همه به هیچی فکر نکن باهاش حرف بزن حالا هم اذانه ازش بخواه گریه کن ...خدا خیلی بزرگ انقد بزرگ که وقتی خودشو بهت نشون بده حتی نمیتونی در موردش فکر کن باورت نمیشه 

پاشو یه وضو بگیر قرآن رو باز کن گریه کن باهاش حرف بزن نماز صبح رو هم بخون به ةراکشی میگیری خودتم باور نمیکنی پاشو گوشی رو بزار کنار با این حرفا به هیچ جا نمیرس🥲

عزیزم منم یه روزی مثل تو از خدا نامید شدم طوری که میگفتم من بندت نیستم...ولی یه طوری خودشو نشونم داد ...

وای ابجی

منی که نماز خون نبودم با گریه نماز خوندم نصفه شب زیر بارون تو بالکن مثل سگ گریه کردم التماسش کردم کمکم کنه محبت کردم به این و اون هرکاری بگی کردم بهتر نشد که هیچ بدتر شد وای دیگههههه نمیتونم دیگه کم اوردم دارم میمیرم هیشکی نمیفهمه

مسیحی ام✝️
وای ابجیمنی که نماز خون نبودم با گریه نماز خوندم نصفه شب زیر بارون تو بالکن مثل سگ گریه کردم التماسش ...

می‌دونم عزیزدلم میفهمم چی میگی اینطوری نگووو دور از جون ولی باور کن تهش خداعه بیخیال حرف بقیه میگذره همه چیز میگذره شاید سخت شاید با گریه شاید با بدترین حال ولی باور کن تموم میشه هیچ چیزی موندگار نیست نه حال خوب نه حال بد قرار نیست کل زندگی عالی و شادی باشه اصلا مگه میشه؟سکوت کن بزار بگذره بزار هرکس هرچیزی میگه بگه تو واگذار کن به خدا اصلا چطور من حالا بیدارم این حرفا رو به تو بگم؟منی که یه روزی شاید بدتر از تو بودم ببین خدا یه طوری میچینه اصلا باورت نمیشه من برات دعا میکنم مطمئنم همه چیز درست میشه فقط صبرکن بگذر با اون بالایی رفیق شو باهاش حرف بزن دعوا کن گریه کن به وقتشم بگو دمت گرم مطمینم مطمئنم مشکلت حل میشه خواهری🥲♥️

می‌دونم عزیزدلم میفهمم چی میگی اینطوری نگووو دور از جون ولی باور کن تهش خداعه بیخیال حرف بقیه میگذره ...

دلت خیلی پاکه خیلی پاک

خیلی دعام کن بیشتر از هرچیزی نیاز دارم الان کسیو ندارم بهش دردمو بگم تو دعام کن حل شه

مسیحی ام✝️
دلت خیلی پاکه خیلی پاکخیلی دعام کن بیشتر از هرچیزی نیاز دارم الان کسیو ندارم بهش دردمو بگم تو دعام ک ...

فدات شم گلی🥰

چشم عزیزم همه درد دارن اون پولدارا با اون فقیر همه همه مطمئن باش هیچکس نیست دغدغه نداشته باشه بچه ۵ سال تا مرد ۱۰۰ ساله یکی دغدش اینه شرمنده بچش نشه یکی هم دغدش اینه چک میلیاردیش پاس بشه .. انشاالله که آرامش بگیرین🥲♥️