2777
2789

من ۲۱ سالمه اگر از امسال خودمو بیمه کنم چند سال بعد بازنشست میشم و حقوق دریافت میکنم؟

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شاءالله که به حق امام حسین به زودی مادر بشی توکلت بخدا

فداتشم عزیزم ممنونم ایشالا این دعای خیرت برگرده به زندگی خودت بهترینها نصیبت بشه

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

حقوق کامل باید ۲۰ سال بریزی ولی از ده سال به بعدم میتونی خودتو باز نشسته کنی . البته تاجایی که من اط ...

اهان حتما ۲۰ سال حقوق کامله ولی ۱۰ سال کمتره حقوقش؟

سی سال دیگه . من دارم دوازده درصد دارم . هشتصد و خرده ای در ماه میدم . پانزده درصد و هجده درصد گرون ...

اهان ممنونم

۱۲ درصد و ۱۸ دصد سر چی باهم تفاوت دارن؟

اهان ممنونم۱۲ درصد و ۱۸ دصد سر چی باهم تفاوت دارن؟

حقوقش یکیه ولی مزایاش فرق داره . مثلا من که دوازده درصد دارم اگه بیست سال پرداخت کنم و بمیرم شوهر و بچم حقوق نمیگیرن ولی اگه هجده درصد باشم بمیرم حقوقم میرسه به وراثم ولی دوازده درصد یا باید سی سال کامل داده باشم یا خودم شصت ساله بشم که وراثم بتونن حقوق بگیرن

بله دیگه مثلا یکی از آشناها ۱۰ ساله فک کنم حدود ۲/۵ حقوق میگیرن

چ‌کم

حالا حتما ۲۰ ساله ۵ تومنه 😥می ارزه مگه

حقوقش یکیه ولی مزایاش فرق داره . مثلا من که دوازده درصد دارم اگه بیست سال پرداخت کنم و بمیرم شوهر و ...

ایشالا زنده باشی گلم خودت استفاده شو ببری دلمو کباب کردی ک