2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من موزائد زیرچونه داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی پلی کیستیک هستی قطعا و سونو ت خطا داشته.برای منم سری اول خطا داشت.قند رو محدووووود کردم ۹۰درصد ر ...

الان بچه دومم وباردارم خیلیم راحت باردارشدم دومی که ناخاسته بود پس چجوری این همه سونو نشون نداده واقعا؟

چقدر در میاد مگه ؟ 

اکثراً در حد چنتا رو حداقل دارن

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بله من وخواهرم

اونایی که تنبلی تخمدان دارن اینتورین

عزیزم برای اصلاح صورت اصلاازتیغ وبندمخصوصاتیغ استفاده نکن ازوکس استفاده کن چون موهاروازریشه درمیاره وبه مرورضعیف ترمیشه

برای دست وپاهم ازتیغ استفاده نکن برای بعضیاباعث ضخیم ترشدن موهامیشه

از واجبین گیاهی نه عطری داروخانه ای استفاده کن عالیه

مثل مردا😭خیلی زیاد

دخترعموی منم اینطوره چاره ای نیست فعلا با وکس اگه میتونی بردار 

با دکترم صحبت کن 

بهترین راهش لیزره اگر مشکلی نداشته باشی

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

خب پیش فوق تخصص برو ازمایش انجام بده، وقتی براتون انجام داد درد داشت پوستتون میسوخت؟

اره یکمی داشت ببین قشنگ اِدم میداد تاوقتیم میرم مثلا واسه چهل روز خوبه بعدش دوباره درمیاد

الان بچه دومم وباردارم خیلیم راحت باردارشدم دومی که ناخاسته بود پس چجوری این همه سونو نشون نداده واق ...

منم بارداریم راحت بود.اونم ۳قلو🫠🫠 هر تایمی نشون نمیده.دکترت دقیق میگه چه تاریخی برو سونو.مقاومت انسولین هم داری؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎