2777
2789
همیشه همینطوره. خودش دنیا دنیا داره میخره میپوشه ولی تو یه جوراب نو بخری از حسودی کهیر میزنخ

وای😑 اصن جا نمیذاره آدم مثبت فک کنه. پس هیچی دیگه حرف نزن زیاد باهاش

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

شاید از قبل قصد داشته بخره ما که خبر نداریم؟🤔البته به رفتاراشم بستگی داره. در کل اهمیت نده

ایشون خیییلی پولدارن مثلا هرررچی بخواد میتونه بخره 

چرا تا دیروز یادش نبود البته بی کلاسه دیگه چی بگم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره به خدا لعنت لعنت لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود. عزیزم برام دعا کن که اینقدر دهنمو جلو کس و نا ...

وقتی رشد کنی، اینطور کارهای دیگران در نظرت بی اهمیت می شه و براشون دعا می کنی که چقدر دنیاشون کوچیکه.

تمرکز را بگذار رو خودت. قران خیلی کمک ات می کنه.

حتما بهت حسودی میکنهبدبخت شوهرشو ورشکسته میکنه🤭

کلا خصلتش همینه دنیا دنیا پول طلا مسافرت. 

ولی ببینه تن من یا بچه هام یه لباس نوعه میره عینشو میخره 

کلا خصلتش همینه دنیا دنیا پول طلا مسافرت. ولی ببینه تن من یا بچه هام یه لباس نوعه میره عینشو میخره

کمبود شخصیت داره

صد در صد حس میکنه ازت پائین تره که اینجوری رفتار میکنه

چطوریه عزیزم؟ چله زیارت عاشورا

خیلی راحته ، چهل روز زیارت عاشورا، هر زیارت عاشورا هم تقریبا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می بره.

من قبلا مخصوصا درباره پول و وام صحبت می کردم، دردسر برای خودم درست می کردم.

اره به خدا لعنت لعنت لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود. عزیزم برام دعا کن که اینقدر دهنمو جلو کس و نا ...

حسود شاید به اینا کار نداشته باشه من توعقد بودم جاریم یه استرسی داشت و تند تند وسیله میخرید انگار اون جهاز میچید

خیلی راحته ، چهل روز زیارت عاشورا، هر زیارت عاشورا هم تقریبا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می بره.من قبلا مخصو ...

مرسی عزیزم الان دیگه نمیگی؟ متوسل شدی بع این چله نتیجه گرفتی؟ 

الان خیلی خیلی بهترم خدا را شکر، گاهی سوتی می دم.

البته نمی گم فقط زیارت عاشورا، اما خوب کمک می کنه به ادم.

احادیث که در مورد سکوت هست را اسکرین شات دارم، گاهی نگاه می ندازم.

خیلی ساده بودم، بعدها فهمیدم کسایی که فکرشم نمی کردم، چطور از زیر زبون من حرف می کشیدند. هنوز هم باورش برام سخته، از سادگی من سواستفاده کردند. 😔

ماشالا چه حوصله ای داری رفتار جاریتو تحلیل مبکنی

تحلیل رفتار که نه وقتش رو داریم نه حوصلش رو. 

ولی وقتی تو جمع یکی میگه فلان چیز لازممه میخوام بگیرم بدو بدو رفتن خ یدن نشان از بی سلیقگی طرف هست. 

یعنی ببینید من خودم سلیقه ندارم باید از دیگران تقلید کنم

تحلیل رفتار که نه وقتش رو داریم نه حوصلش رو. ولی وقتی تو جمع یکی میگه فلان چیز لازممه میخوام بگیرم ب ...

متوجه هستم اما این رفتار ایشون اگر اسیبی ب شما نمیزنه چرا بهش فکر مبکنید؟

مامان یه دخمل گوگولی
متوجه هستم اما این رفتار ایشون اگر اسیبی ب شما نمیزنه چرا بهش فکر مبکنید؟

اسیب رو چی توصیف میکنید؟ خب این حرکت باعث ناراحت شدن من میشه چرا باید تو خونه من هرررچی باشه تو خونه ایشون هم باشه من دوست ندارم کسی ازم تقلید کنه و حق طبیعی م هست که دوست ندارم از سلیقم کسی استفاده کنه