من ۳ساله پشت کنکورم نشستم که بخونم واسه تئاتر و حتما رشته های نمایش واینارو بیارم یعنی پافشاری میکردم که یا همین رشته ها یا هیچی بعداز مدرسم که تموم شد دیگه تنبلی کردم و اصلا نخوندم و فقط فکروخیال کردم و الان به شدت افسردگی گرفتم
الان برای بهمن ماه رشته هایی رو میگیرن با سوابق تحصیلی بدون کنکور منم معدلم ۱۸ وخورده ای ایناس بنظرتون بزنم این رشته رو برم؟فقط همینو میگیره اونجا خود دانشگاه تهران دانشکده ادبیاتش جای هنرهای زیبا هم هست میتونم برم با بچه های نمایش مچ شم و کار کنم و ... گفتم به جای نشستن و غصه خوردن و امسال رو هم از دست دادن همین رو برم برم کنارش کارکنم با پولم برم کلاس های ازاد خودمو علاف خوندن نکنم خسته ام واقعا تا الانم بازم نخوندم و حتما هم برای تئاتر و بازیگری باید برم تهران اونجا میشه پیشرفت کرد نه هیج جای دیگه رشته ای دیگه ای اگه علاقه داشتم اره میرفتم شهرای دیگه ولی برای بازیگری حتما باید تهران بود
راستی همه جوانب و سختی های این مسیر رو درجریانم برای اون نصیحت نکنین لطفا بیشتر برای این مسیری که انتخاب کردم الان راهنماییم کنین که بنظرتون برم خودم گلیم خومو از اب بکشم بیرون یا نه بمونم بازم و ...؟!:)
راستی برام موقعیت شغلی این رشته و ایناش اهمیتی نداره فقط میخوام برم چونکه خوابگاه داره راحت جا دارم خیالم راحته چون دخترم و سرکار برم و اینا مشکلی نباشه ... بازم استرس دارم ولی میگم فوقش انصراف میدم برمیگردم و حالا فکردیگه ای میکنم ...
بیشترمیخاام شما بهم بگین میشه درکنار این رشته و این دانشگاه رفتنم برم کار کنم؟ جمع کنم مبغلی که نیازه برم کلاس های ازاد ...دیگه خرجی ندارم من که ۳ تا۴ ماه هم جمع کنم پول کلاسه درمیاد که برم روخودم عملی کارکنم برام مهمه فن بیان و همه چیم اوکی شه ...
راستی برای سرکار رفتن هم چندنفر رو میشناسم که میتونن بهم کار معرفی کنن ماهی ۱۱_۱۵ حقوقش
نمیدونم به راهنمایی و کمک هاتون نیاز دارم واقعا❤️🫂
خوشگلا نصیحت نکنین منطقی و رک و اینده نگر بهم بگین
هدفم بازیگریه البته مسیردرست و میدونم که طولانی خواهد بود این مسیر ...