2777
2789
عنوان

بیدارین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 37 پست
چی بگم!باید یه فرقی باشه بین کسی که بیشتر تلاش کرده و اونی که تلاشش کمتر بوده یا دیر شروع کرده

خیالت راحت فرق هست ما باید خیلی بیشتر جون بکنیم 

چون سخت تره برامون شاید مشت کنکورم بمونیم اصلن

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای تجربی شاید فکر کنی علوم مهمه ! امااااا کتاب های اختصاصی تجربی شامل فیزیک شیمی و ریاضی و زیست میشه 

که باید بگم ریاضی تو همه هست حتی زیست (( البته واسه زیست سختی خاصی نداره )) 

باید ریاضیت خیلی خوب باشه ! 

خیلی خیلی خیلی خوب ریاضی رو بخون کلاس برو یا فیلم ببین یه کتاب هم بگیر تمریناتش رو حل کن ریاضی خیلی مهمه ! 

اخه با پول گوشی ام جور نمیشه که :|شیطون بلا چه گوشی ای داری که ۱۰۰-۱۲۰ تومن پولشه؟😂😑

اونقدرا هم نی پول گوشیم 

جایی نمیرم که شهریش بیشتر ۵۰ باشه 

آیفون ۱۳ نرمال 

برای تجربی شاید فکر کنی علوم مهمه ! امااااا کتاب های اختصاصی تجربی شامل فیزیک شیمی و ریاضی و زیست می ...

چشم ولی اگه نیاوردم میشه با غیر دولتی

اونقدرا هم نی پول گوشیم جایی نمیرم که شهریش بیشتر ۵۰ باشه آیفون ۱۳ نرمال

غیردولتی ۵۰؟ مطمئنی؟

البته شهر شمارو نمیدونم ممکنه متفاوت باشه

ولی الان درپیت ترین غیردولتی تهران حدود ۱۳۰ پولشه

تا بالای ۲۰۰ ام متغیره برای مدارس غیردولتی دیگش.

غیردولتی ۵۰؟ مطمئنی؟البته شهر شمارو نمیدونم ممکنه متفاوت باشهولی الان درپیت ترین غیردولتی تهران حدود ...

۸۰ میلیونیش دیدم والا

فکر کنم کمترم باشه حالا چی بگم 

چشم ولی اگه نیاوردم میشه با غیر دولتی

من دوستم یادمه یه امتحان مستمر رو ۳ گرفت 

رفت اداره گفت خوشم نمیاد برم انسانی ، گذاشتن بیاد تجربی 

خیلی از هم کلاسی های دیگه ام هم اینجوری بودن ! میتونی بیای تجربی! 

زمان زیادی صرف درس هایی مثل مطالعات یا آمادگی و کاروفناوری و این چرت و پرت ها نکن بعدا پشیمون میشی عین من 😑😑😑😑

من دوستم یادمه یه امتحان مستمر رو ۳ گرفت رفت اداره گفت خوشم نمیاد برم انسانی ، گذاشتن بیاد تجربی خیل ...

خوب اگه صرف نکنم انسانی هم دیگه نمیارم تجربی هم یه احتمالا باید برم هنرستان چطوری امتحان ندادن؟

خوب اگه صرف نکنم انسانی هم دیگه نمیارم تجربی هم یه احتمالا باید برم هنرستان چطوری امتحان ندادن؟

نگفتم نخونی 😑😂 بیشتر وقتت رو درس های مهم باشه 

امتحان دادن ! ب تجربی شدن ! ولی خب نخواستن برن انسانی ... 

نگفتم نخونی 😑😂 بیشتر وقتت رو درس های مهم باشه امتحان دادن ! ب تجربی شدن ! ولی خب نخواستن برن انسان ...

مثل منن 😂🤣

فردا بشینم جدول ضربو کامل یاد بگیرم زشتی بدی 

بعدشم تمرین کنم خدا بزرگه

مثل منن 😂🤣فردا بشینم جدول ضربو کامل یاد بگیرم زشتی بدی بعدشم تمرین کنم خدا بزرگه

فبلم های اینا خوبه برای ریاضی : علوانیان ، مجید رضایی 

کتاب هم اگه بخوای میتونی تو تلگرام سرچ کنی پی دی آف دانلود کنی 

از اول کتاب رو هم شروع نکن بخون خسته میشی 

اگه فصل ۵ هستین و ربطی به فصل قبلی نداره از همون فصل ۵ قشنگ بشین بخون و تمرین حل کن بعدا هم بیا سراغ فصل های قبلی 

فبلم های اینا خوبه برای ریاضی : علوانیان ، مجید رضایی کتاب هم اگه بخوای میتونی تو تلگرام سرچ کنی پی ...

ای کاش میشد معلم ما همیشه از فصل ۱ تا جایی که درس داده امتحان میگیره 😂💔