2777
2789
عنوان

تازه عروس ها ومتاهل ها و عقدی ها بیاینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 114 پست
آداب و رسوم کوچکتر و بزرگتر هم داریممهمان میزبان برای وقتیه که دیر به دیر می‌ریم جایی

عزیزم ایشون فقط چیزی ک ب نفع خودشه یاد گرفته 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

مگه ظرف شستن چقدر زمان می بره، واقعا خودتون وجدان تون قبول می کنه که زنی که هم سن مادرتون پاشه ظرف بشوره بعد شما بشینین

من ۱۵ ساله ازدواج کردم تا حالا نشده من برم خونه مادرشوهر، بعد ظرف نشورم و بزارم اون بشوره با اینکه دل خوشی ازش ندارم ولی میرم ظرف میشورم اجاق گاز کثیف باشه براش تمیز می کنم ایرادی هم نمی بینم حس نوکر بودن هم ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خونه مادرشوهرم ظرف نمیشورم چون دستام حساسه خونه خودمون هم نمیشورم ماشین هست اما جارویی میکشم که ...

واقعا اگه این سیاستای نی‌نی سایتی رو بذاریم کنار شاید امیدی به درست شدن روابط عروس و خانواده شوهر پیدا بشه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

مگه ظرف شستن چقدر زمان می بره، واقعا خودتون وجدان تون قبول می کنه که زنی که هم سن مادرتون پاشه ظرف ب ...

وای عزیزم چطور از ارزش شما کم نشده با انجام این کارا

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

چجوری عزیزمپن سفره باز میکنم جمع میکنم آخرشم میشورم شده نشورم ولی بعدش مادرشوهرم انگاری قیافه میگیره

واسه اینه دیگه الان ازت توقع دارن خب قشنگم.

یکم خودتو بی میل نشون بده مثلا ظرفارو تا آشپزخونه ببر ولی همونجا نبر بشوریشون. یکم خودتو سرگرم نشون بده متوجه بشن وظیفه‌ی شما نیست این کارا. فقط در حد کمک کردن خوبه نه همه‌ی کاراری بندازن رو دوشت

واقعا اگه این سیاستای نی‌نی سایتی رو بذاریم کنار شاید امیدی به درست شدن روابط عروس و خانواده شوهر پی ...

خدا واقعا کمک کنه ب پسری که همچین عروسی بیاره از نامزدی بخاد اینجوری من و تویی کنه و با کسی ک همسن مادرشه خودشو تو کفه ترازو بزاره

مگه ظرف شستن چقدر زمان می بره، واقعا خودتون وجدان تون قبول می کنه که زنی که هم سن مادرتون پاشه ظرف ب ...

جونه ۴۴ ایناس.

اینم بگم چشم دیدن خوشی مازو نداره

آخه منی ک خونه مامانم ظرف نمیشورم میرم اونجا میشورم سختمه انگاری وظیفمه 

اره کمک میکنم سع

فره باز کزدن و جمع کردن

چون خودمم دوست ندارن یکی بیاد خونم ظرف بشوره

وای عزیزم چطور از ارزش شما کم نشده با انجام این کارا

مرده شور اون ارزش رو ببرن که بزرگتر که مادر همسرم باشه پاشه جلوم دولا راست شه بعد منم مثل ملکه بشینم نگاش کنم

ملکه الزابت هم ادعا این دخترا رو نداشت 

آدم همیشه باید اطرافیانشو واسه خودش نگه داره 

شماهم فردا قراره حامله بشین و زایمان داشته باشید 

درسته آدم میگه مامانم هست ،خواهرم هست اما مطمئنا این که مادر شوهرتم کمک حالت باشه خیلی بهتره

کمک کردن چیزی از آدم کم نمیکنه برعکس بنظرم این نشونه قدر دونستن و احترام گذاشتنه

عزیزم ایشون فقط چیزی ک ب نفع خودشه یاد گرفته

اینا فرهنگ سازی شده

که زن با سیاست نباید تو خونه مادرشوهر دست به سیاه سفید بزن

زن با سیاست با سیاست از شوهرش پول می‌گیرن قایم می‌کنه

زن با سیاست شوهرش تو مشتشه

ربطی به این تاپیک نداره در کل وضعیت همینه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

مرده شور اون ارزش رو ببرن که بزرگتر که مادر همسرم باشه پاشه جلوم دولا راست شه بعد منم مثل ملکه بشینم ...

موافقم باهاتون شدیددد

میگه سفره جمع و پهن میکنم کافی نیست؟

بقیه هم میگن خودتو بزن ب حواس پرتی تا اون بنده خدا بشوره واقعا کو انسانیت کو احترام

واسه اینه دیگه الان ازت توقع دارن خب قشنگم.یکم خودتو بی میل نشون بده مثلا ظرفارو تا آشپزخونه ببر ولی ...

مرسی عزیزم از این ب بعد هر سه باری ک اونجا ی بارشون میشورم هر سری ن

جونه ۴۴ ایناس.اینم بگم چشم دیدن خوشی مازو ندارهآخه منی ک خونه مامانم ظرف نمیشورم میرم اونجا میشورم س ...

عزیرم اون فرق  می کنه منم مهمون دعوت می کنم نمی زارم ظرف بشورن بعد مهمونی می شورم، اولا که بچه ها و عروس خونه مهمون حساب نمیشه شما دیگه عضو اون خانواده شدین مهمون خونه آدم سالی دو سه بار میاد نه هفته ای چند بار

موافقم باهاتون شدیدددمیگه سفره جمع و پهن میکنم کافی نیست؟بقیه هم میگن خودتو بزن ب حواس پرتی تا اون ب ...

جالبه که فقط هم به حرف همونا گوش میده چون خودشم همونو میخواد،کلا نصیحت کردن ما بی فایدس