2777
2789
عنوان

هوس خورشت قیمه کردم باردارم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 66 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس دورم ازتون من اگه شانس میداشتم زندگیم این نبود🥺

اینجوری نگو عزیزم خدابزرگه با یه گوشت نخوردن که ادم بدشانس نمیشه شوهرتم چون بچه بودی بلد نبودی ادبش کنی مسئولیت بهش بدی وگرنه میخواد قهرباشه یااشتی وظیفشه یخچالت پر کنه کم کسری برات نزاره 

به نظرم یک نامه مختصر بنویس بزن به در یخچال یا هر جا که مطمئن هستی میبینه 

یا پیامک بده

سلام بابایی 

من دلم خورشت قیمه میخواد

به مامان جونم گفتم برام درست کنه گفت گوشت نداریم به بابایی بگو گوشت بخره برات قیمه بپزم

یادت نره ها 

آخه خیلی دلم قیمه می خواد بابا جون ! 😘     

اینجوری نگو عزیزم خدابزرگه با یه گوشت نخوردن که ادم بدشانس نمیشه شوهرتم چون بچه بودی بلد نبودی ادبش ...

منم با همسرم قهرم ولی مایحتاج رو براش اس ام اس میکنم 

حتی قبلا میرفتم خرید الان اصلا نمیرم فقط پیام میدم خودش بگیره بیاره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
به نظرم یک نامه مختصر بنویس بزن به در یخچال یا هر جا که مطمئن هستی میبینه یا پیامک بدهسلام بابایی من ...

وقتی منو ارزش سگ نمیده چطور اینو بنویسم بهم خیانتم کرده

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم با همسرم قهرم ولی مایحتاج رو براش اس ام اس میکنم حتی قبلا میرفتم خرید الان اصلا نمیرم فقط پیام م ...

شوهرتون انسانیت داره مال من اینجوری نیست🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرتون انسانیت داره مال من اینجوری نیست🥲

نه اتفاقا چیزی از گاو کم نداره ، از ترسش هست چون میدونه آبرو براش نمیزارم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم با همسرم قهرم ولی مایحتاج رو براش اس ام اس میکنم حتی قبلا میرفتم خرید الان اصلا نمیرم فقط پیام م ...

احسنت افرین درستش همین .یک زن اجتماعی وباسیاست هیچ وقت خونه زندگیش ول نمیکنه بره قهر هیچ وقت اجازه نمیده توقهری شوهرش ازش دست بکشه وخرجش نکنه ولی استارتر مشخصه چون بچه بوده بی سیاست بوده شوهرش وخونوادشم ازاین مسئله سواستفاده کردن ازخدا بی خبرا

نه اتفاقا چیزی از گاو کم نداره ، از ترسش هست چون میدونه آبرو براش نمیزارم

بازم تحسینت میکنم این سیاست زیرکانه خانمانه رو همه باید یادبگیرن نقطه قوت نقطه ضعف اخلاق ومنش شوهر که اگه باقهر وبحث کارساز نبود باترس وسلیطه گری راهش بندازی باتهدید باهرچیزی که اهرم فشارباشه روش نه اینکه ولش کنی ب امون خدا یا خونت ول کنی بری

تهران هستی؟ یا هرشهری هستی بگو با اسنپ فود برات سفارش بدم عزیزم

من قربونت برم عزیزم واقعا برام سفارش میدی؟🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40