2777
2789
عنوان

خانومایی که جدا شدین ترس از آینده ندارین

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 20 پست
تنها چیزی که حالمو خوب نگه میداره اینه که تمام تلاشمو کردم تا زندگیمو حفظ کنم ولی نمیشه که نمیشه... ...

آره واقعا خواهر منم بخاطر خیانت میخواد جدا شه آینده نامعلومو به زندگی با مرد خیانتکار ترجیح داد شما شاغلین؟ استقلال مالی دارین؟ 

شما چون استقلال مالی دارید شاید نگرانیتون کمتره اما خوب خواهرم بچش کوچیکه نگهداری بچه هست استقلال ما ...

خوبه که همه اینارو میدونه

پس زبونم لال دور از جون خدای نکرده قبل اون اتفاق باید وارد بازار کار بشه که در اون صورت بتونه گلیمشو از آب بکشه بیرون

حتما بره دنبال کاری هنری چیزی که بتونه برای خودش پشتوانه جور کنه

پول از آسمون نمیاد که زحمت میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا خواهر منم بخاطر خیانت میخواد جدا شه آینده نامعلومو به زندگی با مرد خیانتکار ترجیح داد شما ...

شاغل نیستم و حتی حامی هم ندارم ولی دوست ندارم بعدا بچه عام بگن چرا ما رو در این وضعیت گذاشتی چرا ترسیدی و موندی... بعضی وقتها موندن بدتر از رفتنه.. جدا شدن خوب داریم و جدا شدن بد.. ما الان فقط داریم سعی میکنیم خوب جدا بشیم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
خوبه که همه اینارو میدونهپس زبونم لال دور از جون خدای نکرده قبل اون اتفاق باید وارد بازار کار بشه که ...

به چند در زد نشد آرایشگری رفت کلاس مشتری پیدل ننیشد براش چقدرم هزینه کرد اطرافمونم دوست و آشنا خیلی کمه دایره ارتباطات خواهرم خیلی محدود بود آموزش و پرورش امتحان داد قبول شد اما تو گزینش بخاطر حجاب و نماز جمعه و این چیزا ردش کردن خیلی زحمت کشید واسه کار تحصیل کردم هست اما کار درستی پیدا نکرده

به چند در زد نشد آرایشگری رفت کلاس مشتری پیدل ننیشد براش چقدرم هزینه کرد اطرافمونم دوست و آشنا خیلی ...

راه های دیگه رو امتحان کنه بالاخره یکیش جواب میده

از زندگی خودم بخوام بگم خیلی سخت بوده😅از پرستار سالمند بگیر تا فروشندگی و کارگری تو شرکت کروز و میهن و…. همرو رفتم تا تونستم بالاخره حسابدار بشم و یه درآمد مناسب و یه خونه نقلی واسه خودمو بچه هام بگیرم و بیوفتم تو کارای جدایی

بهش بگو ناامید نشه🤍حتما حتما تلاش کنه میتونه استقلال پیدا کنه

آرزوی موفقیت دارم براش🤍🤍🤍